FOTO MUŽA, KTORÝ SENIORKU OKRADOL O 14-tisíc! Hľadá sa!
31 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

SENIORKA SI ODFOTILA MUŽA, KTORÝ JU MAL OKRADNÚŤ O 14 000 EUR: POZNÁTE HO?

Polícia Slovenskej republiky zverejnila na sociálnej sieti fotografiu muža, ktorý mal okradnúť seniorku o 14-tisíc eur.

Doposiaľ neznámy páchateľ telefonicky kontaktoval poškodenú seniorku a predstavil sa jej ako jej vnuk, ktorý má finančné problémy. Seniorka mu chcela pomôcť, a preto postupovala podľa pokynov falošného vnuka. Ten jej povedal, aby vybrala z jej bankového účtu finančnú hotovosť, ktorú odovzdá pri nemocnici na Kramároch "pánovi Kováčovi“, nakoľko on momentálne nemôže po peniaze prísť.

Dôchodkyňa sa presunula ku vchodu nemocnice na Kramároch, kde k nej pristúpil muž, ktorý sa jej predstavil ako pán Kováč. Seniorka si stihla muža odfotografovať a následne mu odovzdať 14 000 €. Po príchode domov kontaktovala svoju dcéru a zistila, že sa stala obeťou podvodu, píšu na sociálnej sieti.

V tejto súvislosti polícia žiada, aby ste ich kontaktovali v prípade, ak disponujete informáciami o osobe na fotografii alebo skutočnosťami súvisiacimi s prípadom. Kontaktovať políciu môžete aj na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Prípadne im napíšte formou správy na FB profile Polícia SR - Bratislavský kraj.

FOTO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik