Polícia SR: V ruskej televízii špekulujú o VYSTRELENÍ RAKETY na BRATISLAVU! (VIDEO)
29 | 03 | 2023 I Ladislav Kováčik

Polícia Slovenskej republiky na svojom facebooku poukázala na videozáznam z relácie ruskej televízie, na ktorom moderátor hovorí o možnosti vystrelenia rakety smerom na Bratislavu.

AKTUÁLNE Z RUSKEJ TELEVÍZIE: POŠLIME JEDNU RAKETU NA BRATISLAVU, ZABIME IM PREMIÉRA, VEĎ SI ROZMYSLIA, ČO BUDÚ ĎALEJ ROBIŤ,“ znie nadpis príspevku slovenskej polície, ktorý obsahuje aj spomínaný videozáznam.

Na videozázname sa moderátor ruskej televízie vyjadruje k prieskumu pre web televízie NTV, podľa ktorého 90 percent opýtaných reagovalo na plány Veľkej Británie poslať Ukrajine rakety s ochudobneným uránom vyjadrením, že by na to bolo treba odpovedať namierením rakiet na Londýn. 7 percent účastníkov prieskumu si podľa moderátora myslí, že by bolo potrebné žiadať Britániu, aby od svojich plánov upustila. Nakoniec moderátor spomína aj tri percentá respondentov, ktorí sú tej mienky, že by sa bolo treba obrátiť so žalobou na medzinárodný súd.

Poviem vám viac. V skutočnosti existuje veľký počet publikácií. Experti tvrdia: povedzme jednu raketu, nie jadrovú ale obyčajnú, nechať letieť do centra Bratislavy, niekde, kde sedia všetci lídri tejto krajiny vrátane premiéra. Do centra napríklad Rigy, Varšavy, niekde inde. A potom povedať, že môžu prísť ďalšie. Začali by sa správať inak. To si myslia experti,“ hovorí ďalej moderátor na videozázname.

Facebooková stránka polície SR k videu pridala nasledovný komentár: „Ruská federácia označila Slovenskú republiku za nepriateľský štát. Predstavitelia Ruska hovoria o obnovení systému spred roka 1997, čím Slovensku okrem iného prikazujú odchod z Európskej únie a NATO. Ruská federácia sa opakovane Slovensku a ďalším štátom vyhráža za pomoc Ukrajine v riešení "špeciálnej trojdňovej vojenskej operácie". Rusko má naďalej na Slovensku svojich kolaborantov, ktorí sa usilujú o naplňovanie jeho záujmov a sú pre úspech ochotní spraviť čokoľvek.“

Zelenského CHYTÁ PANIKA: Ak nám USA prestanú pomáhať, nevyhráme! Na rade je stretnutie so Si Ťin-pchingom
Zelenskij sa obáva, že vojnu by mohli prekaziť washingtonské divízie! Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij uviedol, že sa obáva, že vojna môže byť ovplyvnená presunom politických síl vo Washingtone, píše The Guardian. Pravdepodobne aj preto... Čítať ďalej
29 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik