Monika Beňová s dcérkou na klinike? Áno, chodia sa tam hrať a... (GALÉRIA)
30 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Pred troma rokmi Monika Beňová priviedla na svet dcéru Leu. Tá je pod drobnohľadom médií doslova odkedy objavili, že Beňová sa chystá na materské povinnosti. Pomáha im v tom samotná politička, ktorá na sociálnych sieťach svojich fanúšikov informáciami pravidelne zásobuje.

Europoslankyňa už „na instagrame“ so svojou dcérkou oslavovala narodeniny, kým mladú dámu mamička vzala do Tatier aby oslávila narodeniny tam. Tentokrát sa europoslankyňa okrem rád mamičkám, „pochválila“ návštevami fyziorehabilitačnej kliniky. Našťastie, pre Leušku je to skôr prevencia, ako zdravotná záležitosť.

"2v1" - Leuška pútala pozornosť už keď ju mamina čakala
"2v1" - Leuška pútala pozornosť už keď ju mamina čakala
Foto - facebook - Monika Beňová
Mamička Monika Beňová od Leuškinho útleho veku dbá o pohyb na čerstvom vzduchu.
Mamička Monika Beňová od Leuškinho útleho veku dbá o pohyb na čerstvom vzduchu.
Instagram (@monicabenova)
instagram(@monicabenova)
Leuška má návštevy kliniky veľmi rada
Leuška má návštevy kliniky veľmi rada
instagram(@monicabenova)
Na návšteve v budúcej škôlke
Na návšteve v budúcej škôlke
instagram(@monicabenova)
"2v1" - Leuška pútala pozornosť už keď ju mamina čakala
Mamička Monika Beňová od Leuškinho útleho veku dbá o pohyb na čerstvom vzduchu.
Leuška má návštevy kliniky veľmi rada
Na návšteve v budúcej škôlke
Narodeniny vo Vrakuni

Na Facebooku sa politička "pochválila" rodinnou oslavou. A ako to už v rodinách býva, oslávencov bolo viac. No a človek zaneprázdnený si ich spojí do jednej párty. Krásnu nedeľu popriala z Vrakune v statuse všetkým svojim fanúšikom v polovici augusta, kedy spravili „multioslavu“ troch členov rodiny.

"Bolo grilovanie a gulášik a kolačiky a hlavne výborná nálada. Záhradné oslavy sú lepšie ako tie v reštauráciách," pochvaľovala si politička s tým, že už má všetko upratané a teší sa o rok.

Oslava u Moniky Beňovej: troška gýča, veľa dobrého jedla a skvelá nálada + foto
Monika Beňová je z tých političiek, čo si zakladajú na kontakte so svojim voličmi. Hojne na to využíva sociálne siete. Tam im ukázala aj to, ako oslávila narodeniny. Havaj, alebo ... Vrakuňa Na Facebooku sa politička "pochválila" rodinnou... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Leuškine 2. narodeniny v Tatrách

V novembri si rodinka povedala, že narodeniny Leušky oslávia vo Vysokých Tatrách, odkiaľ mamička poslala na sociálnej sieti pozdrav, v ktorom informovala, ako celá rodina Leušku ľúbi.

"Ja som doobeda mala diskusie so študentmi a študentkami v projekte Euroscola na témy EÚ a projekty a programy pre mládež. Popoludnie som si už užila s dcérkou a priateľmi," podelila sa so svojimi fanúšikmi na Facebooku Beňová.

Influencerka

„Mnohé sa pýtate na Leu. Či má plienky, ako a čo papá, či má ešte dudulku. Takže, Lea má ešte plienky, papá super ale kŕmime ju my, a áno, na spanie má dudulku. Ak vás, ktorúkoľvek, otravuje vaše “okolie”, čo je správne pre vaše dieťa a čo by malo a nemalo mať a robiť, tak si vždy pripomeňte, že je to vaše dieťa a vy najlepšie viete, ako ho chcete vychovávať. Ostatní nech sa starajú a vychovávajú svoje vlastné. Nikto nemá žiadne “právo” na tzv. dobré rady či úplne blbé poznámky na adresu výchovy vášho dieťaťa. Nenechajte sa harasovať a nedovoľte nikomu podceňovať vás a váš cit pre výchovu svojho miláčika,“radí ženám dvojnásobná mamička Beňová na Instagrame.

Čo tá klinika, Monika?

„Nie je to nejaký problém, skôr prevencia na posilnenie chrbátika. Je to cvičenie veľmi príjemnou a hravou formou. Navyše sú tam aj iné detičky, takže sa tam vždy teší,“informuje spokojná mamička a zábery, ktoré svojim sledovateľom ponúkla, o tom svedčia.

Europoslankyňa oslavovala v Tatrách vo veľkom štýle
Nechýbala narodeninová torta, studené misy a veľa pohody. Europoslankyňa Monika Beňová totiž oslávila 2. narodeniny svojej dcérky Leušky. Oslava v Tatrách "Krásny deň prajeme z Vysokých Tatier. Dnes má naša víla 2 roky a my máme malú oslavu s... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik