Fico obraňuje Kaliňáka: Je obeťou ZNEUŽÍVANIA trestného práva!
29 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Za Robertom Kaliňákom stojím nielen ja, ale aj celý Smer, upozornil šéf Smeru - SSD Robert Fico v stanovisku.

Líder opozičného Smeru-SD Robert Fico stojí za Robertom Kaliňákom. Označuje ho za obeť zneužívania trestného práva a manipulácií trestných vecí. Konštatuje to v stanovisku, ktoré TASR poskytol vedúci tlačového oddelenia Smeru-SD Ján Mažgút.

"Za Robertom Kaliňákom stojím nielen ja, ale aj celý Smer. Bude ďalej pokračovať vo svojej práci ako šéf volebného štábu a ak bude mať chuť kandidovať do parlamentu, dostane moju plnú podporu," odkazuje Fico.

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na Špecializovaný trestný súd obžalobu na Roberta Kaliňáka a Jozefa Brhela st. zo zločinu podplácania. Národná kriminálna agentúra (NAKA) dvojicu obvinila ešte začiatkom februára. Polícia vtedy priblížila, že mala poskytnúť úplatok osobe v riadiacej funkcii Finančnej správy SR. Obaja vtedy označili obvinenie za politicky motivované.

Výzva Čaputovej: Mikulcov rezort 29-krát porušil zákon! ODVOLAŤ
Národný bezpečnostný úrad (NBÚ) nezlyhal, keď v roku 2009 udelil bezpečnostnú previerku najvyššieho stupňa advokátovi Adamovi Puškárovi, v súčasnosti obvinenému z vraždy Daniela Tupého. Predseda parlamentného osobitného kontrolného výboru na... Čítať ďalej
29 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik