Senátor USA: Diplomacia, nie ľahkovážne predlžovanie vojny!
28 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Senátor USA: Potrebujeme diplomaciu, nie ľahkovážne predlžovanie vojny! "„V záujme Ameriky, Ukrajiny, Ruska a sveta – potrebujeme okamžitú diplomaciu, nie ľahkomyseľné záväzky na predĺženie vojny na Ukrajine navždy,".. . povedal senátor amerického štátu Maine Eric Brakey.

Kim Iversenová, americká novinárka, vo svojom programe The Kim Iversen v rozhovore so senátorom hovorila o jeho silnom protivojnovom prejave, prečo predniesol ten prejav a o jeho protivojnových názoroch.

Vojnu nie, jej predlžovanie tiež nie!

Senátor štátu Maine Eric Brakey predniesol vášnivý protivojnový prejav, ktorý sa stal rýchlo šíreným na sociálnych sieťach. V prejave uviedol, že nemôže podporovať propagandu týkajúcu sa vojny na Ukrajine. Išiel ďalej so zavedením legislatívy, ktorá by vrátila domov vojakov Národnej gardy, ktorí sú nasadení kdekoľvek v zámorí. (Zaujímavé - aj na Ukrajine?)

Video - záznam programu Kim Iversenovej

Káčer: Pod úspešný príbeh Slovenska sa podpísala aj naša diplomacia
Tridsať rokov Slovenska bolo úspešných aj vďaka jasnej strategickej línii rezortu diplomacie a vysokej profesionalite zahraničnej služby. V rámci príhovoru na 21. ročníku Hodnotiacej konferencie zahraničnej a európskej politiky SR to uviedol... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme