Hladové regióny nesmú byť iba promenádou pre potentátov
28 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Reči o problémoch nijako nepomôžu. Treba dokladovať výsledky, ako sú riešené a vyriešené!  Napísal na sociálnej sieti po celodennom poslaneckom prieskume v Richnave, ktorý mal byť reakciou na tragickú smrť dieťaťa Michal Kaliňák (Hlas.). 

Čitateľom pripomína, že už pred dvomi rokmi v Brezne "predstavil za účasti primátorov Brezna a Revúcej konkrétne riešenia problémov marginalizovaných rómskych komunít." Ak by sa aspoň časť z nich realizovala, k tragédii nemuselo dôjsť.

Lenže, politikov zaujímajú iba ich strany a vojna na Ukrajine

"Cieľom nebolo len zlepšovanie podmienok pre marginalizované komunity, ale najmä dodržiavanie platnej legislatívy. Odpoveďou od predsedu vlády Eduarda Hegera bol jeho hovorkyňou tlmočený jasný odkaz: "Predseda vlády Eduard Heger je iniciátorom okrúhlych stolov aj so samosprávami a vedie diskusie o všetkých témach... Aj Heger vyzval samosprávy, aby „v rámci svojich regiónov zaktivizovali svojich všeobecných lekárov a podporili očkovanie“. Takto by prispeli k vyššej zaočkovanosti občanov a vytvoreniu kolektívnej imunity.  Poznamenáva Michal Kaliňák.

A teraz výzva politikom, ktorí neustále hľadajú riešenia

"Takže jeden apel každému, kto sa ide promenádovať po regiónoch chudoby a zrazu je v opozičnej koži: Neskloňujte problémy, ale odpočtujte výsledky!" Končí svoj status Michal Kaliňák.

AKTUÁLNE! Nefungujú viaceré štátne weby či banky
Ruská hackerká skupina Anonymous RU na Telegrame oznámila, že začala útočiť na prvé slovenské ciele, informuje portál Interez s ovdovlaním na VosveteIT. Hackeri mali znefunkčniť web NR SR, NBS a Ministerstva obrany SR, Exim banky či JT banky. V... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme