AKTUÁLNE! Nefungujú viaceré štátne weby či banky
28 | 03 | 2023 I Ivan Mihale

Ruská hackerká skupina Anonymous RU na Telegrame oznámila, že začala útočiť na prvé slovenské ciele, informuje portál Interez s ovdovlaním na  VosveteIT. Hackeri mali znefunkčniť web NR SR, NBS a Ministerstva obrany SR, Exim banky či JT banky.

V príspevku na TG hackeri píšu:

„Vydávame varovanie Slovenskej republike za podporu banderovských úradov na Ukrajine a presun MIG-29!“, hovoria ruskí Anonymous.

Spolu s varovaním zdieľali aj prvé internetové stránky, ktoré znefunkčnili. Ako môžete vidieť nižšie, tak ide o web NR SR, NBS a Ministerstva obrany, Exim banky či JT banky.

Poslali sme stíhačky, prišli prvé útoky

"Tento útok prišiel krátko potom, ako Slovensko poslalo na Ukrajinu prvé stíhačky a ďalšie vojenské vybavenie, ktoré má pomôcť Ukrajincom v bojoch proti okupantom. Z príspevku hackerov je zrejme, že kybernetický útok súvisí s pomocou Kyjevu," píše portál VosveteIT.

Matovič s Remišovou pália do Šimečku ako Nemci do Verdunu
Jeden z najstručnejších statusov Igora Matoviča na sociálnej sieti znie - "Tak". O to väčší priestor však venuje Veronike Remišovej, ktorej traktát prevzal celý. Je zábavné sledovať, ako po sebe pália vlastníci povolených názorov s ich... Čítať ďalej
28 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme