Peter Pellegrini NA ROVINU o povolebnej spolupráci
27 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Peter Pellegrini (Hlas-SD) už má dosť rečí o tom, že sa jeho strana po voľbách mieni spojiť so stranami Sloboda a Solidarita a Progresívne Slovensko. Na sociálnej sieti preto vyslovil záväzok voči tomu, kto ho z výroku takomto možnom spojení usvedčí.

Pellegrini teda vezme vyžínačku a pôjde kosiť, pretože podľa neho taký výrok, ktorým by avizoval spoluprácu s SaS a PS, neexistuje. Pellegrini prízvukuje, že Hlas mieni ísť svojou vlastnou cestou. Otázne je, či nepôjde kosiť k Chmelárovcom, pretože politológ Eduard Chmelár zrejme taký dôkaz ponúknuť vie.

Výhra, aká tu ešte nebola

„Pomaly každý deň, na každej jednej tlačovej konferencii, a skoro v každej televíznej politickej diskusii počúvam, že Hlas chce údajne vytvoriť povolebnú koalíciu so stranami SaS a PS. Poviem to naozaj raz a navždy. Ak niekto nájde v histórii výrok, v ktorom ja, alebo Hlas tvrdí, že sa chystá vytvoriť povolebnú koalíciu so stranami SaS a PS, tak dostane výhru, v ktorej sa ja zaväzujem prísť mu pokosiť mojou vyžínačkou záhradu bez ohľadu na to, aká je veľká,“sľubuje rázne Pellegrini.

A ak nie...?

„Ak takýto výrok nikto nenájde, tak sa len potvrdia naše slová, ktoré tvrdíme od začiatku, že je to len a len bohapusté klamstvo. Hlas pôjde vlastnou cestou. Slovensko sa už nemôže vrátiť naspäť, Slovensko musí pozerať dopredu a my budeme robiť všetko pre to, aby sme mu dali víziu a pre ľudí na Slovensku ponúkli lepší život. Hádam si nemyslíte, že by sme boli takí amatéri, že by sme sa spájali so stranami, ktoré sú zodpovedné za dnešný marazmus a chaos, ktorý na Slovensku vládnu,“uzatvoril Pellegrini.

Plán obnovy v oblasti zdravotníctva je jeden OBROVSKÝ PREPADÁK! Späť sú aj platby v ambulanciách
TÝŽDEŇ PLNÝ NEPRÍJEMNÝCH ODHALENÍ! Takto ohodnotila uplynulý týždeň výkonná riaditeľka a predsedníčka predstavenstva Zväzu ambulantných poskytovateľov (ZAP) Zuzana Dolinková (Hlas-SD). Počas toho týždňa sme sa podľa političky postupne dozvedeli... Čítať ďalej
27 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik