Za štyri dni v troch diskusných reláciách
27 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Mediálna hviezda týždňa - Veronika Remišová s aktuálnym politickým výtlakom 1,2 percenta. Za štyri dni v troch diskusných reláciách." Všimol si na sociálnej sieti Karol Farkašovský.

"To je hanba a výsmech mainstreamových médií. Je to aj výsmech slovenskej verejnosti. Hlúpostí sme sa už napočúvali a napozerali do sýtosti." Píše politik a bývalý novinár o súčasnej mediálnej praxi.

Plytká sebareflexia političky

To však podľa Farkašovského nie je jediný problém: "Je to ale predovšetkým vizitka plytkej osobnej a profesionálnej sebareflexie odborníčky - na MIG-y, bojové helikoptéry, vojenskú techniku, stratégiu, pôdu, DPH, eurofondy, energetiku, infláciu, korupciu, demokraciu, dostatok plynu, opozičné kauzy, dookola omieľané floskule "lebo Fico", policajné vyšetrovanie, sociálne siete, kybernetickú bezpečnosť a tablety pre dôchodcov...,

Do psej matere

"Konečne vieme aký neoceniteľný a všestranný "poklad" doma máme. Málokto dokáže vo svojej nebotyčnej prostote tak geniálne upliesť mediálny bič na seba samého. Ľudia, tak to konečne oceňme, do psej matere.. tých 1,2 % je primálo, nie ?" Dáva "do pľacu" na sociálnej sieti Karol Farkašovský.

Advokáta Adama P., ktorý je obvinený z vraždy Daniela Tupého, vzali do väzby
Advokáta Adama P., ktorý je obvinený z vraždy Daniela Tupého, vzali do väzby. Nedeľné rozhodnutie sudcu pre prípravné konanie Okresného súdu (OS) Bratislava V nie je právoplatné. O sťažnosti obvineného bude rozhodovať bratislavský krajský súd.... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme