Hlas ľudu: Ako Klus v Bruseli pravdu našiel a domov s hanbou prišiel
26 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

"Ako Klus v Bruseli pravdu našiel a domov s hanbou prišiel," Hlas ľudu, pre Hlavný denník.

To je tak, keď sa robia politické obchody. To je tak, keď ti nosné dierky trčia dohora a ty si vo svojej samoľúbosti viac veríš, ako vieš. Ono je dobre aj veriť si, ale ešte lepšie je nepreceniť svoje sily. A neplatí to len v športe. Tam precenenie vlastných schopností môže stáť človeka život. A v živote precenenie vlastných síl môže priniesť hanbu na sto rokov.

Tak je to, keď nevieme prijať kritické slová na odbornú spôsobilosť  

Tak je to, keď slová Smeru idú do vetra.  Keď sa dáva niečo za niečo. Ty dáš mne a ja dám tebe. Táto hra nie je obchod, táto hra sa volá Ukáž, čo vieš! Keď ukážeš, že to nevieš,  potom už nepomôžu výhovorky lebo Sulík.

 „Keby som to neskúsil, určite by som si to raz vyčítal,“ hovorí na margo svojho neúspechu Martin Klus. Teraz si to môže nie raz, ale stokrát vyčítať.

Klusov prepadák

Z dvadsiatich troch členov výboru Európskeho parlamentu pre kontrolu rozpočtu dvadsať  členov hlasovalo proti , traja sa zdržali a za nebol nikto. Výbor odporučil plénu neschváliť Martina Klusa za člena Európskeho  dvora auditorov.

Keď už bola hanba na svete, ozvala sa aj prezidentka. Vyzvala odvolaného premiéra, aby stiahol Klusovu kandidatúru. Heger verí, že Klus sa k tomu postaví čelom. Už sa môže aj zadkom, svet už vie, čo vie.

Čo sa mohlo stať

Možno za jeho totálnym neúspechom a obrovskou hanbou vidieť lobovanie proti nemu? Žeby mali sulíkovci taký vplyv až na dvadsiatich europoslancov v odporúčacej komisii? Ťažko veriť. Ale pokiaľ to v Európskom parlamente funguje ako v tom našom, všetko je možné. Korupcia svetom vládne. Nech žije korupcia!

O tomto (Klusovom) výprasku sa hovorí v celej Európe

Povedal to český europoslanec, ktorý bol v komisii, čo vypočúvala Klusa. Podľa poslanca sa  Klus ukázal ako neprofesionál - človek neschopný vykonávať úrad, o ktorý sa uchádzal.  Urobil hanbu sebe, slovenskej vláde a celému Slovensku. Je to zlá vizitka, keď sa v šesťmiliónovom národe nenájde človek, kiorý by  dokázal, že to vie robiť, povedal europoslanec.

Pán poslanec, keď máme hlúpu vládu, to ešte neznamená, že hlúpy je celý národ. Ale je pravda, že hlúpa vláda robí hlúpe rozhodnutia. Preto do Bruselu poslala Nevedka.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik