Budú mať vďaka Hlasu dôchodcovia vyššie penzie?
22 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Poslanci mimoparlamentného Hlasu-SD chcú v Národnej rade SR opäť presadiť svoj spôsob mimoriadnej valorizácie dôchodkov, ktorý by mal platiť už od polovice tohto roka. Ak prejde, mal by priniesť mimoriadne zvýšenie penzií o 8 percent.“ Napísal to portál cas.sk

„Tak ako som avizoval, opäť predkladám v parlamente návrh na mimoriadnu valorizáciu dôchodkov ešte v tomto roku.“ Píše k tomu na sociálnej sieti Erik Tomáš za HLAS.

Držte palce!

„Priatelia, v čase keď neschopná vláda kašle na ľudí, my predkladáme riešenia v podobe sociálnych zákonov. Pomáhame seniorom a to tak, aby sa dôchodky valorizovali už k 1. júlu tohto roka o približne 8 percent. Pomáhame rodinám, ak deti nebudú umiestnené v škôlkach podľa vládneho zákona, dostanú rodičovský príspevok.

Držte palce. Bojujeme. „ Píše zas v inom statuse k téme predseda Hlasu, Peter Pellegrini.

S Matovičom to ide dolu vodou
Je smutné sledovať, ako chradne. Už to nie je ten starý Matovič z tribún, je to fakt biedny pohľad. Predstavte si, že v najnovšom statuse na sociálnej sieti ani raz nespomenul výraz „skorumpovaná mafia“. Jasné, dá sa pochopiť, že ani bystrejšie... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Je smutné sledovať, ako chradne. Už to nie je ten starý Matovič z tribún, je to fakt biedny pohľad. Predstavte si, že v najnovšom statuse na sociálnej sieti ani raz nespomenul výraz „skorumpovaná mafia“.