Rozhorčené ženy a matky z Klubu žien SNS
20 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Ženy život dávajú, ženy život chránia!" Takto ostro odkazujú svoj názor politikom i verejnosti ženy, členky Maríny - klubu žien Slovenskej národnej strany z ich rokovania, ktoré prijalo vyhlásenie k súčasnej situácii na Slovensku.

Ženy zo SNS vyjadrujú (aj na sociálnej sieti) "hlbokú ľútosť a sklamanie nad prehlbovaním konfliktu na Ukrajine neustálymi dodávkami zbraní a zbraňových systémov zo strany dočasne poverenej vlády SR, prezidentky SR a poslancov podporujúcich vládu namiesto vytvárania priestoru na diplomatické rokovania o ukončení vojny.

Rozhorčenie nad chudobou a biedou

Vo vyhlásení ďalej členky Maríny vyjadrujú "rozhorčenie nad ignorovaním vážnej situácie s prehlbujúcou sa chudobou na Slovensku, vzďaľovaním sa prístupu k zdravotnej starostlivosti, bývaniu a ostatných základných potrieb obyvateľov, s prepadom ekonomiky a vážnymi dôsledkami súčasnej situácie na Slovensku."

Nech už sa začnú zaoberať aj občanmi Slovenska

"Ústavní činitelia, vrátane prezidentky a vládnych poslancov sa zaoberajú sami sebou a záujmami zahraničných predstaviteľov namiesto riešenia katastrofálneho hospodársko-sociálneho stavu Slovenska." Upozorňujú ženy z Maríny.

Žiadosť Maríny - klubu žien Slovenskej národnej strany

"Predsedníctvo Maríny – klubu žien Slovenskej národnej strany týmto žiada všetkých slovenských politických predstaviteľov, aby zastavili svoju podporu prehlbovania konfliktu na Ukrajine a namiesto toho aktívne pracovali na diplomatickom riešení konfliktu a aby v tomto snažení vplývali aj na okolité štáty. "


"Taktiež žiada, aby vláda SR a prezidentka SR prijali okamžité opatrenia na zmiernenie následkov hospodárskej krízy a chudoby na Slovensku, a venovali viac pozornosti potrebám obyvateľov a ich základným právam." Píše sa v statuse na profile Slovenskej národnej strany.

Veľmi vážny volebný sľub Roberta Fica
Aj tentokrát dáva redakcia HD hneď do perexu záverečnú vetu zo statusu Roberta Fica na sociálnej sieti: "Ak sa niekomu na západe zatemní mozog a rozhodne o poslaní vojakov NATO, vrátane slovenských, na Ukrajinu, aby bojovali proti Rusku, morálnou... Čítať ďalej
20 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme