Tarabova reakcia na Ficovu výzvu vytvoriť vládu mieru
20 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Predseda strany SMER - SSD, Robert Fico adresoval výzvu strane Hlas – SD Petra Pellegriniho. Vyzýva v nej  stranu Hlas – SD Petra Pellegriniho na vytvorenie mierovej vlády po parlamentných voľbách.

"Fico dnes vyzval Hlas, aby jasne zadeklarovali, že sa stanú súčasťou vlády mieru po voľbách. Verím, že sa nám podarí do takejto vlády dotiahnúť aj silný národný blok, na prípravách čoho intenzívne denne pracujeme." Reagoval na výzvu medzi prvými nezaradený poslanec Tomáš Taraba.

Dôjde to až tak ďaleko?

Taraba v statuse na sociálnej sieti tiež pripomína, že "Heger s Čaputovou darovali Ukrajine už všetko materiálne. Začali palivom, nábojmi, transportérmi, S-300 a po stíhačkách už im zostávajú len ľudia a vojaci." Je na voličoch, či dôjde aj na tento scenár.

Nedeľná kázeň Richarda Dírera zblúdilým dušiam
Kedysi sme boli zvyknutí, že keď sa zamestnanec ktoréhokoľvek média, najmä moderátor, prihováral divákom či poslucháčom, snažil sa ich slušne pozdraviť, milo osloviť a zaujať. Dnes je zjavne trend opačný. Dokázal to aj v najnovšej relácii V... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme