Dagmar Kramplová (SNS) VARUJE! Tu nepomôžu podania na generálnu prokuratúru, ani na ústavný súd
19 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Hlasovanie odvolanej liberálnej vládnej zrúcaniny presne dokázalo, prečo tu táto vláda napriek odvolaniu musela zostať aj naďalej a prečo liberálna prezidentka Zuzana Čaputová kryla napriek siláckym vyhláseniam o úradníckej vláde túto liberálnu vládnu zrúcaninu až do dnešného dňa - áno, dôvodom boli naše slovenské stíhačky MiG!" Zdôrazňuje Dagmar Kramplová (SNS), ktorá poukazuje na zradcov, ktorí ukradli Slovenské MiG-y! 

Dagmar Kramplová v príspevku na sociálnej sieti reaguje na rozhodnutie dočasne poverenej vlády Eduarda Hegera (Demokrati), ktorá rozhodla o tom, že Slovensko pošle na Ukrajinu stíhačky MiG-29 a časť systému protivzdušnej obrany Kub.

"Kým môže táto vláda v spolupráci s americkou ambasádou a prezidentkou parazitovať na Slovensku a na slovenských občanoch, tak to budú robiť!" Myslí si Dagmar Kramplová, podpredsedníčka strany SNS.

Hlasovaním ZA, sa podľa Kramplovej dokázalo, že liberálni vojnoví štváči si neželajú na Ukrajine spravodlivý mier dohodnutý v mierových rokovaniach.

Tí, ktorí hlasovali ZA, dokázali podľa nej, že títo liberálni vojnoví štváči chcú za každú cenu predlžovať ozbrojený konflikt a nehľadia pritom na žiadne obete!

Podľa Kramplovej dokázali tiež, že pre vládu prozápadných liberálnych extrémistov, ktorí tu tridsať rokov vystupujú ako samozvaní demokrati, neznamená slovo demokracia v skutočnosti nič iné, ako jedno prázdne bezobsažné slovo, do ktorého môžu univerzálne zabaliť každé svoje protislovenské darebáctvo.

"To, čo títo odvolaní proamerickí lokaji označujú za demokraciu, to po dnešku nie je nič iné, ako zneužívanie vládnej moci a najmä zneužívanie právomoci verejného činiteľa!" Myslí si Dagmar Kramplová.

Chcem k tomu povedať len jedno, dodáva: "...som osobne presvedčená, že táto situácia bude vyriešená až po najbližších voľbách, v ktorých bude potrebné definitívne zmeniť tento rozkladajúci sa systém!"

HEGER SI IDE SVOJE! Šutaj Eštok reaguje: Pellegrini ho rozobral na súčiastky
Rozhodnutie dočasne poverenej vlády o dodaní stíhačiek MiG-29 na Ukrajinu je ústavne čisté. Uviedol to dočasne poverený premiér Eduard Heger. Nesúhlasí s tým nezaradený poslanec Národnej rady (NR) SR a líder mimoparlamentného Hlasu-SD Peter... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Tu nepomôžu podania na generálnu prokuratúru, ani na ústavný súd

"Tu nepomôžu podania na generálnu prokuratúru, ani na ústavný súd. Pri všetkej úcte, generálna prokuratúra ako vždy nespraví nič iné ako to, že začne trestné stíhanie vo veci a... a nič! Lebo ak sa na to pozrieme z hľadiska doterajších výsledkov generálnej prokuratúry, stalo sa vždy pri každom vládnom darebáctve presne len toto - začatie trestného stíhania vo veci s chvíľkovým cirkusom pre médiá a potom nič, len mŕtve ticho ako na púšti," vysvetľuje Kramplová.

Nič si nesľubuje ani od ústavného súdu

"A vôbec nič si už v tomto smere nesľubujem od ústavného súdu, ktorého jediným nadriadeným v celej republike je dnes asi už len redakcia liberálno extrémistického Denníka N," vysvetľuje Kramplová.

Podpredsedníčka SNS je presvedčená o tom, že ústavný súd svojimi od reality odtrhnutými rozhodnutiami písanými pomaly ako na sorosovom počítači v celom rozsahu dokázal, že nie je orgánom ochrany ústavnosti, ale naopak, že je súčasťou problému a rovnako ako Heger, Čaputová a Matovič je jedným z prvkov rozkladu štátu.

"Môj jednoznačný názor na pôsobenie tejto inštitúcie je, že Ústavný súd v dnešnej podobe bude potrebné v celom rozsahu zrušiť, jeho rozhodnutia anulovať a na jeho miesto bude musieť nastúpiť nový, liberálno extrémistickou agendou nezaťažený orgán skutočnej ochrany ústavnosti, ktorý bude v celom rozsahu rešpektovať, že Slovenská republika je tu ako štát pre občana a nie naopak!" Zdôrazňuje Kramplová.

Pat a Mat - riešia analýzu o Migoch
Analýza neexistuje, vravím vám, neexistuje, hovorí ten vľavo. Mám ju tu, môžem vám ju ukázať - hovorí na tej istej tlačovke ten vpravo. "Pat a Mat v priamom prenose. A takýto ľudia rozhodujú o zásadných bezpečnostných otázkach štátu." Píše na... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Neústavné zneužitie právomoci

Kramplová považuje rozhodnutie dodať Ukrajine MiG-y za absolútne neústavné zneužitie právomoci a z hľadiska jej právneho názoru sa členovia vlády týmto rozhodnutím dopustili trestného činu zneužitia právomoci verejného činiteľa.

Zároveň ide podľa nej o obchádzanie zákazu rozhodovať o zásadných veciach zahraničnej politiky vládou v demisii a teda môj právny názor je, že takéto rozhodnutie by malo byť absolútne a od začiatku neplatné. Keďže je však štát v rozklade, do volieb žiadna sankcia pre členov tejto odvolanej liberálnej vládnej zrúcaniny nepríde.

"Sankciou budú až výsledky volieb, ktoré pošlú túto vládu menšiny liberálnych extrémistov na smetisko dejín, príživníkov z mimovládok na úrad práce a amerického veľvyslanca naspäť domov!" Myslí si Kkramplová.

"Po voľbách musí byť zostavená nová národná a proslovenská vláda, ktorá všetky rozhodnutia tejto liberálno extrémistickej vlády zruší a všetci tí, ktorí na rozhodnutiach tejto vládnej zrúcaniny parazitovali - vrátane ukrajinskej vlády, ktorá sa obohatila na dnešnom nezákonnom rozhodnutí - budú prinútení uhradiť škodu v celom rozsahu a vrátiť všetko to, čo na Slovensku zničili a rozkradli!" Dodáva Kramplová.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik