Ťažká nedeľa pre Ilieva!
13 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Vo včerajšej diskusnej relácii na TA3 to vrelo! V ringu sa stretli dosluhujúci premiér Eduard Heger a Robert Fico, reláciu moderoval  Rastislav Iliev. Prvá reakcia nenechala na seba dlho čakať a ozval sa podpredseda Smeru- SSD Ľuboš Blaha. "Robert Fico dnes upratal Hegera ako muchu v polievke."

Mladý moderátor Rastislav Iliev,  ktorý  sa nedávno v relácii TA3 V politike verejne prihlásil k LGBTI+ komunite, len ťažko lapal po dychu.

1. Heger mal fakt zlý deň. Najskôr Robert Fico zvukovou nahrávkou preukázal, že Heger dával pokyny Nake, aby išli po opozícii.

2. A Heger začal kričať, že Fico klame, lebo on to síce urobil, ale nie večer, ako hovorí Fico, ale cez deň

3. Nič vtipnejšie som ešte v politike nezažil. Heger sa priznal, že sa s Kaľavským stretol, ale do krvi sa hádal, v ktorú časť dňa to bolo - epické!

4. Robert Fico mu jasne ukázal, že vláda nič nerobí so zdražovaním, a že necháva reťazce a banky ukrutne bohatnúť... a on vytiahol naleštený tablet, z ktorého sa všetko odrážalo a nikto nič nevidel.

5. A mával tam tým smiešnym tabletíkom, na ktorý mu asi z americkej ambasády posielajú odpovede, ako taký slamený panák v poli. Toto je premiér, preboha

6. A keď Robert Fico v pokoji, vecne a bez invektív reagoval na jeho bludy, tak sa rehlil ako nervózny pubertiak na prvom rande.

7. Keď mu trojnásobný ex-premiér otcovsky odkázal, nech sa nerehlí a nech sa správa ako odvolaný premiér aspoň trochu dôstojne, Slovensko prepuklo v smiech.

Robert Fico pustil 30-sekundovú nahrávku, ktorá podľa neho preukazuje manipuláciu s trestnými konaniami. Priznanie Eduarda Hegera!
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar by mohol byť na zvoliteľnom mieste na kandidátke Smeru-SD. Líder strany Robert Fico mu ponúka miesto. Predseda Smeru pustil v relácii 30-sekundovú nahrávku, ktorá podľa neho preukazuje manipuláciu s trestnými... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

8. Tak, ako dnes Robert Fico vyškolil Hegera - na to sa ešte bude dlho spomínať.

9. A potom prišla čerešnička na torte. Líder Smeru z Hegera urobil premotivovaného vojnového štváča, ktorý len slúži Amerike. A jasne dokázal, že Naď je klamár.

10. Oni sú vojna, my sme mier. Keď to Iliev počul, tak hneď Hegera zachraňoval - vraj aj západní veľvyslanci kritizovali Smer, že nechce posielať zbrane na Ukrajinu.

11. A Robert Fico s prehľadom - západní veľvyslanci nie sú zvyknutí, že na Slovensku sú aj politici, ktorí sa nepodhadzujú ako Heger a majú vlastný názor. Šach-mat.

12. Iliev si samozrejme neodpustil klamstvá a úbohé útoky na mňa - lebo som si dovolil kritizovať judášsku obrannú dohodu s USA či političku Čaputovú.

13. Robert Fico upratal aj Ilieva. Obranná dohoda umožňuje Američanom umiestniť tu čokoľvek chcú, aj jadrové zbrane.

14. A Čaputová podpísala americkú dohodu v rekordnej rýchlosti a nedala to na ústavný súd, kým referendum tam farizejsky poslala.

15. Heger dnes dostal strašný preplesk. Tvári sa, že na Slovensku je všetko ako v rajskej záhrade. A pritom celý štát kolabuje a ľudia majú nelegitímnej vlády plné zuby.

Eduard HEGER DEKLARUJE: MÁM ČISTÉ SVEDOMIE
Dočasne poverený premiér Eduard Heger žiadnym spôsobom z pozície predsedu vlády nikdy nezasahoval, nezasahuje a ani nebude zasahovať do vyšetrovania polície a prokuratúry. Vyhlásil to v reakcii na nedeľňajšiu tlačovú konferenciu strany... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik