Hlas ľudu: Róbert Fico a Edo DEMOKRAT sa „prekárali“
14 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Niekto hľadá v politických debatách niečo múdre, niekto v nich vidí zábavu. Tentoraz sa pozrime na to, ako si Róbert Fico a Eduard Heger v televíznej  debate nezostali nič dlžní. Trefné komentáre k ich výrokom možno dajú dôvod aj na úsmev. Lebo z politiky a z Hegerových grafov sa nenaješ.

Róbert Fico:

-Puknite sa od smiechu, keď vám je to také smiešne. ( Len nech sa Edo  smeje so zatvorenou hubou, lebo ináč od smiechu všetci pukneme.)

-Keď počúvam pána Hegera, toto je rajská krajina. Ale toto je krajina ako ríšsky snem, ktorý horel v 1933. roku. (Pssst, Robo, lebo ťa aj z podpálenia snemu obvinia! Veď vieš, že oni sú schopní všetkého.)

- Jediný človek, ktorý si myslí, že v tejto krajine je všetko v poriadku, je pán Heger. (Veď aj je. Nevidíš to? Polícia má rozviazané ruky, našich ľudí chráni a opozícii pomáha do basy.)

-Už máme polovicu marca a pánko je v Mexiku. Všichni jsou už v Mexiku... (A trojjediný je tu načo? Na parádu? To by musel ináč vyzerať.)

-Keď je všetko také dobré, ako ukazujete, tak mi povedzte, prečo vaša vláda padla. (Prečo asi? Povalili ju Sulík s Pellem a Sulík na nej vykonal akt pomsty -  Igor na, tu máš, to za toho idiota!)

-Pán Heger, najskôr musíte byť dôveryhodný v tom, že potrestáte vlastných ľudí. (Ale no, Robo, nesranduj! Kedy on bol hodný dôvery?)

-Vy ste demokrati a máte tam eštebáka Budaja!  (Ale zas, nalejme si čistého vína. Veď ten človek je na nezaplatenie. Líder Novembra, eštebák, agent, kurič, udavač, domovník, politický turista, ochranca medveďa bylinožravého a LGBT komunity a ešte aj povalený minister – tak to už je aj na hovädo priveľa. A takéhoto samozvaného demokrata Edovi všetci môžu len závidieť.)

-Už vás odvolávať nemôžeme, pán Heger! Lebo už ste utopený, tak vás obesiť nemôžeme. ( Ale všetci sú  spokojní. Aj prezidentka je spokojná. Len národ treba vymeniť.)

Robert Fico, Zdroj: Facebook

-Z grafov sa ešte nikto nenajedol, pán predseda! (Robo, neklam! Remišová, Šipoš, Matovič, Krajniak, tí furt grafy žerú.)

-Ja vás prosím, nerehnite sa tu, keď ja rozprávam, zachovajte si nejakú mieru dôstojnosti! Ešte stále ste premiér, aj keď odvolaný! (Bože môj, a kedy on mal nejakú dôstojnosť! Ako premiér poslúchal ako psík na Igorov povel.  Možno  ako kazateľa ho ovečky žrali.)

-Vy ste ako ten chirurg, ktorý operuje, a potom zistí, že pitvá, pitvá, pitvá. (Robo, si akýsi pomýlený, to  ten pánko v Mexiku je patológ, Edo nie je ani doktor.)

-To je dobre, že z bezpečnostných dôvodov môžeme klamať, to aby som vedel. (Ale ináč len pravdu, Robo, vždy len pravdu!)

-Veľvyslanci sú naučení na vás, že len kývate hlavami ako takí somári. (A čo má robiť taký somár? Ťahať to nevie, len seno žerie, hlavou kýva a kopýtkom kope.)

Pán Heger, veď už vieme, že ste nejako orientovaný. To vás ani Svätý Otec nezaväzuje? (Ako nejako? Heger je na ženy, Robo! Ako ty. Lenže on sa ináč činí, má štyri deti. Kam sa naňho hrabeš s jedným potomkom!)

Eduard Heger:

-Demokracia dostáva na frak, keď je Róbert Fico vo vláde. Áno, Róbert Fico je presvedčený, že keď vládne, tak ho poslanci poslúchajú na slovo. ( A keď ešte vládol Heger, všetci boli presvedčení, že Edo na slovo poslúcha Igora Matoviča. Pokiaľ sa demokratom nestal.)

-Naše cesty sa rozišli, nie je k tomu čo dodať. (Len neviem, Edo, či si sa vybral tou správnou cestou. Pamätáš, čo sa stalo Veronike? Odtrhla sa od Igora a dala sa ku Kiskovým Žaluďom. A vidíš, ako dopadli. Ešteže ju Igor zobral na milosť a stvoril pre ňu vládny džob.)

-Zo Slovenska chceme vybudovať modernú a úspešnú krajinu. (Jeden taký tu už bol. Chcel zo Slovenska vybudovať druhé Švajčiarsko. A vieš, ako dopadol, ty vizionár!)

-Orgány činné v trestnom konaní vyhodnocovali všetko, že skutok sa nestal. (No a čo také sa stalo? Hádam len Kiska neokrádal štát na daniach? Ani pozemky nekradol. Alebo chceš povedať , že Kiska je zlodej? Tak potom do basy s ním!)

Zdroj: FB/E. Chmelár | Eduard Heger,

-Vláda Róberta Fica bola schopná priniesť ľuďom iba šrotovné. (A vaša čo? Šrot do válovov, aby sa svine vypásli.)

-Ja som platil obedy, aj keď boli zadarmo. (Keď na to máš, tak plať! A vieš, že mnohí chudáci dnes aj kontajnery vyžierajú?  Opýtaj sa demokratov Káčera a Naďa, možno ich v Michalovciach videli.)

-Vy hovoríte, že my tu klameme, len vy hovoríte pravdu. (Klamať môžete len z bezpečnostných dôvodov. Veď sa Jara opýtaj, ako to bolo s tými estristovkami.)

-Vláda má stále tú istú legitimitu. (Si spadol z jahody? Veď vás povalili! A furt sa tvárite dôležito ako lekvár na polici.)

-Povedali ste, že som sa večer stretol s pánom Kaľavským. No vôbec to nebolo večer. Áno, stretol som sa s pánom Kaľavským. (Tak stretol si sa. Edo, nekľučkuj, Robo má dôkaz. Igor by povedal že ti sťahuje riťku. A to je dobre, aspoň sa nepokadíš.)

Tie biele bodky sú, ako vláda  pomáhala za Róberta Fica. (Keby boli aspoň čierne, aby sme ich videli. Lebo takto nič nevidím. Ani len to sprosté šrotovné.)

Hlas ľudu: Smerácki čirkáši mali dlouhou noc so ženami
Hlas ľudu, Mária Škultétyová o tom, ako Smerácki čirkáši mali dlouhou noc so ženami a aj keď to zaváňa síce hýrením, bola to zábava pri všetkej počestnosti. Smerácki čirkáši mali dlouhou noc so ženami. Zaváňa to síce hýrením, ale bola to zábava... Čítať ďalej
13 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik