Hlas ľudu: Smerácki čirkáši mali dlouhou noc so ženami
13 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Hlas ľudu, Mária Škultétyová o tom, ako Smerácki čirkáši mali dlouhou noc so ženami a aj keď to zaváňa síce  hýrením, bola to zábava pri všetkej počestnosti.

Smerácki čirkáši mali dlouhou noc so ženami.

Zaváňa to síce  hýrením, ale bola to zábava pri všetkej počestnosti. I keď chvíľami sa smerácki chlapci správali ako malí huncúti.

O čo išlo

Športová hala v Prievidzi bola 10. marca popoludní zaplnená do posledného miesta. Smer tu  zorganizoval oslavy MDŽ na celoštátnej úrovni.  „Ako jediná politická strana na Slovensku si zaslúži pochvalu za to, že aj takto vyjadruje úctu k ženám,“ povedal Peter Stašák, hosť kultúrneho  programu. Možno myslel  na to, ako mnohí osočujú Smer, Fica a Blahu z neúcty k ženám. Veronika Remišová  môže byť spokojná. Fico ju poslúchol a v Prievidzi sa veľmi rád ospravedlnil všetkým ženám na Slovensku. Ospravedlnil sa za to, že tri roky  sa nemohli stretnúť, lebo im v tom bránil kovid.

Ale poďme po poriadku

Slávnosť otvoril Ján Mažgút prednesom pôsobivého textu Keď Boh stvoril ženu. Hovorca Smeru sa ukázal ako skvelý recitátor a moderátor celého podujatia. Udržať v pozornosti štyri tisícky ľudí, to by Kajtárová nezvládla. V Smere sú šikovní ľudia, vystačia si  sami, bez Markízy.

Slávnostné príhovory sa striedali s hudbou Jána Berkyho Mrenicu a spevom Jána Babjaka a Dušana Jariabka zo Smeru. To všetko bolo ochutené krátkou spoveďou a tiež vtipmi smeráckeho predsedu a podpredsedov. Áno, Veronika, boli aj vtipy. Lebo smiech je korením života. A v posledných rokoch tých dôvodov smiať sa nebolo veľa. Tak prečo nie aj zopár vtipov?! V závere kultúrneho programu vystúpil už spomenutý spevák Peter Stašák  a Helena Vondráčková.

Čo hovoril Fico

-Slovensko je malá krajina, ale to neznamená, že nemáme byť sebavedomí a hrdí. Robme Slovensko také, aby sa do tejto krajiny chodilo s klobúkom v ruke, a nie na hlave.

-Pomoc treba hľadať vždy na konci svojho ramena.

-Správajme sa tak, aby sme si vo svete nerobili nepriateľa.

-Manželstvo je jedinečný vzťah muža a ženy.

-Robme všetko preto, aby to neboli iní, kto má rozhodovať o tom, kto bude naším prezidentom, kto nám bude vládnuť.

-Naša ambícia je jasná, chceme byť favoritmi v najbližších voľbách.

A čo povedali Smeráci

Ladislav Kamenický:

Naše Slovenky sú najkrajšie baby na svete. My v Smere máme radi ženy. Maľujem krajinky aj krásne ženy. Svoju manželku som maľoval dvakrát.

Ľuboš Blaha:

Milujem svoju manželku Zuzku. Som knihomoľ a moja rodina mi to toleruje. Inak som typickým slovenským exemplárom podpapučníka obecného.

A všetci  priznali, že majú radi ženy a všetci im srdečne blahoželali.

Ak chcete vedieť viac, na stránke Róberta Fica  nájdete video a fotografie z osláv.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik