Prapodivné nominácie u policajtov, ktorí kontrolujú policajtov
10 | 03 | 2023 I Ivan Brožík
Na základe známych nominácií je tu otázka, či bude Úrad inšpekčnej služby chrániť Čurillovcov. Prichádza s ňou politika HLASu - Matúš Šutaj Eštok.

Úrad inšpekčnej služby je osobitným útvarom Policajného zboru SR, ktorý má odhaľovať a vyšetrovať trestnú činnosť policajtov. 

Zvláštna nominácia č.1

"Novým šéfom tohto úradu sa má stať (podľa Matúša Šutaja Eštoka z jeho statusu na FB) mediálna hviezda Peter Juhás. Je to presne ten Juhás, ktorého brat je stíhaný za trestný čin zneužívania právomocí verejného činiteľa. Vymyslel si totiž legendu o pytliactve s cieľom odpočúvať opozičného politika."

"Bolo od začiatku jasné, že pokiaľ Čurillovci majú pokračovať vo svojich praktikách až do volieb, musia mať na tomto kľúčovom úrade “ svojho človeka”. A Juhás presne zodpovedá potrebám tejto skupiny."

Zvláštna nominácia č.2

"Juhásovým zástupcom sa má stať za odmenu človek, ktorý sa záhadne objavil ako svedok po 2 rokoch od začatia stíhania Čurillovcov a čuduj sa svete, potvrdzuje ich verziu v snahe zastaviť ich stíhanie." Píše matúš Šutaj Eštok.

Asi nielen úvaha

Politik HLASu končí svoj status takto: "Som presvedčený, že minimálne do volieb Úrad inšpekčnej služby nebude vidieť žiadne pochybenia príslušníkov NAKA. V opačnom prípade by takáto účelová zmena vo vedení ÚIŠ pre Matoviča a Mikulca nedávala zmysel."

Heger - dlhý status o Ukrajine, o Slovensku ani preklep
Oficiálny status na profile sociálnej siete s názvom Eduard Heger - predseda vlády SR. Čakali by ste v týchto dňoch niečo o Slovensku? O obyvateľoch Slovenska? Ste/sme jednoducho naivní. (Fakt to neberte v zlom, každý by to čakal.) Celý status je... Čítať ďalej
10 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik