Hlas ľudu: Nedám si predsa nohu za krk
11 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Hlas ľudu, Mária Škultétyová ešte raz o Michalovciach, ale inak. Hlas ľudu píše o slušnom sedení pred divákmi v sále i pred obrazovkou.

Ešte raz Michalovce. Tentoraz však o inom. O slušnom sedení pred divákmi v sále i pred obrazovkou.

Neviem, či páni Káčer s Naďom  a moderátorka Kajtárová chceli pred divákmi navodiť atmosféru domácej pohody, keď sedeli tak, ako sedeli. Možno tak sedávajú pred telkou v obývačke. Možno aj s nohami na stole. Druhý raz im, prosím, dajte vhodnejší stolík!

Na výške som mala spolužiačku, ktorá študovala telocvik. Šikovná, ohybná. Ako z gumy. Elenka, lebo tak sa volala , si dokázala dať nohu za krk. A nielen jednu. Obidve. A v tejto polohe dokonca aj chodiť dokázala. Hotová cirkusantka!

Spomenula som si na ňu, keď títo dvaja páni na besede v Michalovciach sedeli, ako sedeli. S nohou cez nohu v parádnej výške. Fakt som čakala,  že s ňou pôjdu ešte vyššie. Čakala som, kedy si nohu dajú za krk a urobia nám šou ako moja spolužiačka.

Ako už vieme, šou nám aj bez toho urobili. Mimika tváre, olizovanie a grimasy patrili k tomu. Paráda!

A Kajtárovú v škole nenaučili nielen moderovať, ale aj slušne sedieť a slušne sa správať. Možno tí, čo sedeli bližšie, videli, čo si slušné dámy pred zvedavými pohľadmi pánov zakrývajú. Aké boli? S čipkou alebo bez? Sexi červené? Alebo biele?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Sobotné dialógy RTVS sa menia na MONODRÁMU! Dnešný sólista: Eduard Heger
Pomaly ale iste boli Slováci donútení uvedomiť si, že médiá hlavného prúdu posledný čas neprinášajú nič iné, iba propagandu. Opozičné názory sú vo vysielaní neprijateľné, Rada pre mediálne služby ide trestať za rozhovor s vraj "neobjektívnym"... Čítať ďalej
11 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik