Ursula von der Leyen militaristicky zneužila MDŽ
08 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Všetko sa dá ideologicky zneužiť a využiť. Majsterkou v tejto disciplíne je predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová. Či už ide o vakcíny, alebo vojnu, ide si za "svojim".

Najnovšie ...von der Layen spojila sviatok Medzinárodného dňa žien so ženami jedinej krajiny - Ukrajiny. Nie, že by si nezaslúžili obdiv a úctu  Presne tak, ako ženy Rusky, ktorých státisíce mužov sa už z vojny nevrátia. Vojna má totiž hrozné obete na oboch stranách. Ale nie sú to jediné ženy, ktoré v Európskej únii trpia. Biedou, násilím, nižšími mzdami ako muži, pracovným zneužívaním, bossingom, mobingom. Nehovoriac o matkách v iných častiach sveta, ktorých deti umierajú od hladu bez akéhokoľvek povšimnutia a súcitu zo strany pani predsedníčky.

Citát

Ursula von der Leyenová na Twitteri pochválila ukrajinské ženy k Medzinárodnému dňu žien a uviedla, že "tí, ktorí sa pridali k ozbrojeným silám, rozbili sklenený strop nad hlavou ruských útočníkov“.

Nové kreslo pre Ursulu
La Repubblica: USA považujú kandidatúru šéfky EK na post generálneho tajomníka NATO za prioritu. Washington považuje šéfku Európskej komisie Ursulu von der Leyenovú za prioritnú kandidátku na post generálnej tajomníčky NATO, informovali rímske... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik