Karol III. ponúkne Harrymu záchranné koleso
08 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Kráľ Karol III. ponúka Meghan Markle a princovi Harrymu „záchranné koleso“. Po tom, ako ich vyzval, aby sa okamžite vysťahovali z kráľovnou Alžbetou prepožičaného sídla  Frogmore Cottage vo Windsore, prichádza panovník, zdá sa, s čímsi, čo je viac.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa z Frogmore Cottage museli vysťahovať naozaj veľmi rýchlo, píše americký web foxnews.com. Zdá sa však, že britský panovník na princa Harryho až tak nezanevrel ani po tom, ako vydal svoje spomienky "Spare". Kráľ Karol III. možno dal princovi Harrymu a Meghan Markle "kopačky" z Frogmore Cottage, ale zdá sa, že chystá ponuku, ktorú  pár určite neodmietne.

Veľkorysá ústretovosť pred korunováciou

"Panovník by mohol dať vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu kľúče od obytnej časti v Buckinghamskom paláci, ktorý je ich rezidenciou v Spojenom kráľovstve, keď ho navštívia, uviedol (podľa foxnews.com) Independent. Byt s množstvom miestností, ktoré môže kráľ ponúknuť páru, patril predtým princovi Andrewovi, ktorý je hádam v ešte väčšej nemilosti paláca ako Harry s manželkou.

„Dezinformácie“ sú nakoniec pravda?
Už to vie aj Biden. Covid: „Dezinformácie“ sú nakoniec pravda! Americké ministerstvo energetiky má mať nové indície, že najpravdepodobnejším pôvodcom pandémie covidu-19 je únik z laboratória. Server The Wall Street Journal s odkazom na tajnú... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Nejde o klebetu

Christopher Andersen, autor knihy „The King“, povedal pre Fox News Digital, že je pravdepodobné, že Karol III. (74) ponúkne svojmu synovi "pokoj zbraniam" pred korunováciou. Tá sa uskutoční 6. mája v londýnskom Westminsterskom opátstve.

"Kráľovo rozhodnutie vysťahovať Sussexov z Frogmore Cottage veľmi zaskočilo verejnosť a to posledné, čo kráľ potrebuje, je vyzerať ako bezcitný majiteľ domu," vysvetlil Andersen. "Kráľ preto potrebuje hodiť Harrymu záchranné koleso - dôstojné miesto, kam môže priviesť svoju rodinu - a cítiť sa tam bezpečne, ak sa Sussexovci na poslednú chvíľu rozhodnú prísť na korunováciu."

Príde či nepríde?

„Uvidíme, či to bude stačiť na to, aby Harryho a Meghan prehovorili pricestovať do Londýna na počesť korunovácie kráľa Karola III.,“ zvažuje podľa foxnews.com Andersen. Hovorca páru Harryho a Meghan už potvrdil, že Harry „nedávno dostal e-mailovú korešpondenciu z kancelárie Jeho Veličenstva týkajúcu sa korunovácie“.

Nové kreslo pre Ursulu
La Repubblica: USA považujú kandidatúru šéfky EK na post generálneho tajomníka NATO za prioritu. Washington považuje šéfku Európskej komisie Ursulu von der Leyenovú za prioritnú kandidátku na post generálnej tajomníčky NATO, informovali rímske... Čítať ďalej
08 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik