Život si vzal mladý človek. Poznáte ho zo súťaže (FOTO)
08 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Pamätáme si ho z jednej zo sérií speváckej súťaže, kde sa Jozef Rakyta z obce Koš prepracoval až do semifinále. Nejaký čas pracoval v soláriu v Prievidzi, ktoré dnes informovalo o smrti 33-ročného kolegu.

Jozef Rakyta (+33) zaujal v SuperStar aj porotu, ktorá ho posunula do semifinále. V pondelok napísal na sociálnlej sieti status, ktorý hovorí za všetko... V utorok ráno už sa s ním lúčili kolegovia z práce, ale aj kamaráti, či známi.

Stále usmiaty

V tretej sérií SuperStar Rakyta zaujal mnohých divákov svojim nákazlivým úsmevom a večne dobrou náladou. So spevom to dotiahol do semifinále.

Facebook / Jozef Rakyta

Mrazivý status

“Radšej sa zabijem sám, ako by to mali spraviť iní…,” napísal Rakyta na sociálnej sieti ešte v pondelok, aj s poďakovaním kamarátom.

Pod statusom sa objavujú nové a nové komentáre plné sústrasti celej rodine. Zaujímavé je, že pod každý komentár dáva reakciu „Haha“ jeden človek.

Výroky, ktoré sa ich autorom prisudzujú neprávom (FOTO)
Ako v minulosti, tak aj dnes sa ľudia radi odvolávali na citáty známych filozofov, politikov, či spisovateľov. Niektoré však dotyční nikdy nepovedali, no bolo „pohodlné“ použiť ich – práve v mene ovládania más. Medzi také patrí napríklad výrok... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Prečo???

„Jožko prosím nie! Toto nemôžeš myslieť vážne. Tisíckrát si mi písal keď ti bolo ťažko, tisíckrát si sa na konci našej konverzácie smial. Tisíckrát si mi povedal, že mi môžeš povedať všetko, tak prečo nie teraz? Prečo?! Svet bez teba bude smutnejšim miestom. Nikdy v živote na teba nezabudnem a ďakujem ti za všetko, čo si nám do života ako kamarát priniesol,“ lúči sa s ním zrejme dobrý kamarát.

„Škoda že si nikto v jeho okolí nevšimol, že tento zdanlivo veselý a milý človek má obrovské jazvy na srdci ... v noci pravdepodobne plakal do vankúša aby cez deň sa mohol smiať ... odpočívaj v pokoji, snáď už si na lepšom mieste,“ konštatuje iná účastníčka diskusie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme