Ľuďom preteká pohár, ministrom praskajú nervy (VIDEO)
07 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

V pondelok (6. 3.) v Michalovciach odštartovalo druhé kolo pochodov za mier. V ten deň sa uskutočnila aj beseda  odvolaných ministrov Jaroslava Naďa (OĽaNO) a Rastislava Káčera, ktorých ľudia v sále privítali veľmi netradičným, o to menej príjemným spôsobom - piskotom, dupaním, miestami dokonca nadávkami. Tie prehlušili aj poznámku odvolaného ministra obrany Naďa, za ktorú by sa nehanbil ani jeho predchodca spred päťdesiatich rokov.

Celú situáciu si všimol aj poslanec Gyorgy Gyimesi (OĽaNO), rodák z východu Slovenska, podľa ktorého bežným občanom preteká pohár trpezlivosti. Poslancovi neušla ani hrozivá poznámka jedného z ministrov, ktorá znie ako z druhej polovice minulého storočia. Povereného ministra zahraničia to v istom momente prestalo baviť a na prítomných vybehol veľmi nevyberaným spôsobom, za čo si vyslúžil kritiku opozičného Smeru-SSD.

György Gyimesi/TASR | György Gyimesi

Mrazivá vyhrážka ako za komunizmu

„Ich hlas dokonca prekričal aj ministrovu hrozbu, pripomínajúcu komunizmus, keď poznamenal, že je rád, že sú tu, aspoň ich tváre zachytia bezpečnostné zložky. Takto to vyzerá keď sa progresívno- liberálna propaganda stretne s hnevom ľudí... Celkom zvláštny spôsob práce... Kam sme sa to preboha dostali?!“ Nechápe Gyimesi, ktorý ministrov upozornil, že takto vyzerá, keď sa niekto v Bruseli hrá na vojaka, ale skutočná vôľa ľudí je úplne iná.

„Pohár trpezlivosti obyčajných ľudí preteká a už sa neobávajú prehovoriť, keď je ohrozovaná ich vlastná bezpečnosť,“ myslí si poslanec.

NAŽIVO: Ľudia v Michalovciach vypískali Naďa a Káčera
Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Rastislav Káčer rokoval v pondelok 6. marca 2023 v Michalovciach s predstaviteľmi samosprávy a zástupcami neziskového sektora. Po uplynutí roka od začiatku vojny Ruska proti... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Na pódiu praskali nervy

„Toto je vaša túžba? Toto je váš mier? Aby ruské vojská s ich tankami a s ich vraždením prechádzali cez naše hranice a zabíjali naše deti, znásilňovali vaše ženy, ničili vaše domovy? Toto je váš mier?!? Za toto ste tu prišli zjapať, ako stádo paviánov? Nehanbíte sa za to? Toto je vaše vlastenectvo?,“hovorí polohysterickým hlasom Rastislav Káčer.

https://www.youtube.com/shorts/kQ8rS_SvY00

Pani prezidentka, konajte

Na Káčerov výstup reagoval aj predseda opozičného Smeru-SSD, Robert Fico. Ten sa obrátil na prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá by podľa neho mala ministra Káčera okamžite odvolať z funkcie, ak si chce zachovať posledné zvyšky dôstojnosti.

„Ak tak neurobíte, beriete plnú zodpovednosť za to, čo Rastislav Káčer vystrája,“ dodal Fico.

VIDEO Fico prezidentke: Ak si chcete zachovať zvyšky dôstojnosti, ODVOLÁTE KÁČERA!
Najvyšší diplomat sa vyfarbil! Povalený minister zahraničia Rastislav Káčer spolu s odvolaným ministrom obrany Jaroslavom Naďom v Michalovciach prerazil ďalšie dno. V diskusii O vojne na Ukrajine dokonca Naďa tromfol! „Naši velikáni by sa z vás... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik