Judita Laššáková: Indické farmy vraj nie sú zadarmo (FOTO)
07 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Judita Laššáková si myslí, že odvolaný minister obrany Naď v snahe dostať sa čo najvyššie na predvolebnú kandidátku podnikol pokusy „predať sa“. Ako svetlý príklad opačnej situácie, Laššáková použila zápas o zlatú medailu Slovensko-Rusko v roku 2002.

Dohodu s indickými hlasovacími farmami Laššáková považuje za úbohú a jediným účelom bolo „ukázať sa“ v lepšom svetle pred stranou, na ktorej kandidátke by chcel ísť do volieb. Naďa podľa Laššákovej neospravedlňuje ani to, že by o tom nevedel – to svedčí o ľuďoch, akými sa minister obklopuje.

Ako reakciu na škandál s hlasovaním TV Markíza na čas pozastavila hlasovanie, no Robert Fico ju kritizuje za neférový prístup.

Športová paralela

Zdanlivo bez súvisu na úvod svojho statusu Laššáková pripomína zisk zlatej medajly spred dvadsiatich rokov. Slováci ju po dramatickom zápase získali s Ruskom a doslova do šatne dal posledný, víťazný gól Bondra.

„No a na záver fantastickou spoluprácou Žiga Pállfyho, ktorý si nepotreboval dokazovať, že vie trafiť bránku a radšej prihral, a Petra Bondru sa osud zlatej medaily spečatil,“ dostáva sa právnička k pointe s tým, že priebeh zápasu si zrejme nepamätáme, ale tá zlatá medaila sa zabudnúť nedá.

Hlas ľudu: Markíza manipulovala s hlasmi
Markíza manipulovala s hlasmi. Drahá Markíza, prepáč, ale Vaše ospravedlnenie sa za manipuláciu hlasovania v neprospech Smeru neberiem, tvrdí Hlas ľudu, Hlavného denníka. Takto začal predseda Smeru príhovor na svojom fejsbukovom profile. Na podnet... Čítať ďalej
01 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Ale k veci

„Dohodnúť sa s „indickými farmami“, aby vypisovali, a tak umelo navyšovali skóre niekoho v televíznej diskusii, je viac než úbohé. Jednak preto, lebo to neodzrkadľuje pravdu, a jednak preto, lebo daný dotyčný už vopred vedel, že z debaty vyjde ako úplný lúzer a potreboval sa už vopred poistiť. Väčšine by mohlo napadnúť, že to spravil pre to, aby o svojej „úžasnosti“ presvedčil občanov,“konštatuje Laššákovu.

Kto tu nechce Naďa

„Pri komunikácii s občanmi však ukazuje svoju pravú tvár. Ak mu teda nezáleží na občanoch, čo dokazuje každým svojím dehonestujúcim vyjadrením, existuje tu aj iná možnosť. Čo ak si pán Naď toto divadielko pripravil pre politickú stranu, na kandidátke ktorej chce kandidovať do parlamentu v septembri? Čo ak to bolo pre to, aby ho tá politická strana dala vysoko na kandidátke? Čo ak mu išlo o to, aby presvedčil tých, s ktorými rokuje, že je hviezda hodná pozície 2 maximálne 3? Išlo o demonštráciu pozície? Ako východisko k budúcim rokovaniam? Chápem, že politik má investovať do svojho imidžu. Len mi nie je jasné, prečo tento „podvod“ praskol. Ibaže by pána ministra nechceli ani tí, ktorí túto informáciu zverejnili,“uvažuje Laššáková a vracia sa k paralele s pamätným zápasom.

Keď maličkí chcú vyzerať veľkí, aj podvody sú vhod
Hlasovanie v relácii Na telo v televízii Markíza "niekto" podvodom ovplyvnil. Nie je to domnienka, je to fakt, ktorý potvrdila samotná televízia vo svojom stanovisku na sociálnej sieti. Keďže o moderátorovi sa nehlasuje a hostia boli iba dvaja, no... Čítať ďalej
01 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Dobrý tím

„Ja dúfam, že to bol minister Naď osobne, kto si to takto vybavil. Pretože ak by to nebol on a toto umelé navyšovanie vybavoval poza jeho chrbát niekto z jeho tímu, tak je obklopený ľuďmi, ktorý ho za lúzra považujú, lebo už vopred vedeli, že to nemá šancu vyhrať,“uzatvára Laššáková.

&set=pb.100063772507506.-2207520000.

Markíza si nadbieha na ŠKANDÁL! Pripustila manipuláciu pri hlasovaní
Televízia Markíza sa roky stavia do pozície strážcu demokracie na Slovensku. Po nedeľnom hlasovaní v relácii Na telo s Michalom Kovačičom, ktorá sa vysiela naživo, však na ňu padlo podozrenie s manipuláciou s hlasovaním. Hosťami boli odvolaný... Čítať ďalej
28 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Škandál, ktorý zatrhol hlasovanie

"V nedeľu bolo na servery doručených štyrikrát viac hlasov ako zvyčajne. Naše bezpečnostné systémy identifikovali obrovské množstvo niekoľkých desiatok tisícov neplatných hlasov. Napriek vysokému percentu zablokovaných neférových hlasov Markíza, žiaľ, nemôže stopercentne vylúčiť, že minimálne čiastočne systémom prešli aj takéto hlasy, pochádzajúce z organizovaného hromadného hlasovania zo zahraničia," priznala televízia Markíza deň po spornom hlasovaní a ako opatrenie, hlasovanie na nejaký čas zrušila.

Fico si podal aj Markízu

„Nebudeme komentovať, ako vysvetľuje riaditeľ Settele, čo sa stalo pri hlasovaní. Okamžite oznámil, že už hlasovania v Markíze nebudú. Ďakujeme. Najprv dezoláti, potom sme boli svedkami inteligentných výlevov redaktorov Markízy na našich tlačových konferenciách a teraz zrazu oficiálne skonštatovanie, že došlo k manipulácii v hlasovaní,“ uviedol Fico.

VIDEO Fico ospravedlnenie Markízy NEBERIE! Problém je inde
Hrubý prešľap televízie Markíza zmanipulovaním hlasovania v nedeľnej relácii Na telo a následné ospravedlnenie jej generálneho riaditeľa strana Smer - SSD neberie. Podľa lídra strany je totiž problém niekde inde. "Na Slovensku nemáme žiadne... Čítať ďalej
01 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme