Hlas ľudu: Pastier svíň alebo minister?
09 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

My starší si ešte pamätáme, že za socializmu existovali osobitné školy. Ich žiakmi boli prevažne deti z rómskych rodín. Väčšina z nich skončila povinnú školskú dochádzku v piatom ročníku. Ďalej sa nedostali.

V príspevkoch  o vypískanom Naďovi a Káčerovi na besede v Michalovciach sme čítali, ako vulgárne sa vyjadrovali na adresu prítomných Michalovčanov.

Neviem, či si niekto všimol, ale možno viac ako Káčerove vulgarizmy urážala prítomných jeho  poznámka: „Tu je dosť ľudí, ktorí do školy chodili a hádam aj piatu triedu vychodili.“

To na čo narážal týmito slovami? Nech rozmýšľam, ako rozmýšľam, mne to vychádza ako obrovská urážka poslucháčov. Nemyslel náhodou na osobitné školy?

Nemýlila som sa, keď som sa už raz vyjadrila, že Káčer kváka, ako mu zobák narástol. Dnes by som ešte pritvrdila. Káčer sa v Michalovciach správal ako pastier svíň. A neospravedlňuje ho ani atmosféra, ktorá celú besedu sprevádzala. Ako diplomat by mal svoje správanie udržať v istých hraniciach. Za svoje správanie by si zaslúžil titul HULVÁT ROKA.

Nakoniec už len krátka poznámka. Svoju úlohu nezvládol ani Káčer, ani Naď, ani markizáčka  Kajtárová. Všetci traja totálne zlyhali a vyrobili si hanbu na sto rokov. Je preto samozrejmé,  že na prácu, ktorú vykonávajú, sa nehodia.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Andrej Danko: Ilúzie o Káčerovi nemám už dávno (VIDEO)
Predseda SNS Andrej Danko reagoval na včerajšiu diskusiu v Michalovciach, kde boli z publika vypískaní odvolaní ministri Naď a Káčer. Danko má s Káčerom vlastnú skúsenosť ešte v čase, keď bol vo funkcii predsedu NR SR. Z diania spred pár rokov... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik