Dag Daniš o Hegerovi: Bez snemu, bez hlasovania... Takto sa to robí, do psej matere!
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Nový projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera sa bude volať Demokrati. Heger bude jej lídrom. A len pár hodín predtým oznámil, že v strane OĽaNO pondelkom končí. "Bez snemu, bez hlasovania... Predseda. Demokratov," krúti hlavou komentátor Dag Daniš.

Stranu Heger ohlásil spolu s poslancom Miroslavom Kollárom i dočasne poverenými ministrami Jánom Budajom, Jaroslavom Naďom, Rastislavom Káčerom či Karlom Hirmanom. Pozval odborníkov aj osobnosti verejného života, aby sa k nim pridali. Odmietol spoluprácu so Smerom-SD, Hlasom-SD, ĽSNS, Republikou aj SNS. Heger aj dočasne poverení ministri budú pokračovať vo svojich funkciách.

"Ešte včera bol Heger v OĽaNO. V noci oznámil tu na facebooku odchod. Pár hodín na to je predsedom strany Demokrati. Bez snemu, bez hlasovania... Predseda. Demokratov," upozorňuje Daniš.

"ChatBot Heger zároveň ostáva vo funkcii premiéra, ktorá patrí Obyčajným, keďže vyhrali voľby (tým Obyčajným, ktorých dnes Heger posiela do izolácie...ako mu kázali jeho noví páni, „demokrati“). Takto sa to robí, do psej matere," krúti hlavou na sociálnej sieti komentátor.

Dag Daniš, Zdroj - Postoj

Eduard Heger na svojej tlačovke dnes predviedol "bravúrny" výkon

K "pochvale" Eduarda Hegera sa pridal aj predseda strany Život NS Tomáš Taraba. "Predstavil nám stranu Demokrati, ktorá ešte minulý týždeň sa volala Modrá koalícia a dva týždne dozadu strana Spolu. Heger, ktorý vykonáva v súčasnosti funkciu predsedu vlády, ministra financií a ministra zdravotníctva a ani jedna funkcia mu nejde, nám v pracovnom čase kedy sa má venovať vládnutiu, oznámil, že ukradol vlastne stranu Dzurindovi a o polnoci vystúpil z OĽaNO."

AKTUALIZOVANÉ Heger ohlásil novú stranu: Aký má názov a kto bude jej lídrom? (VIDEO)
Nový projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera sa bude volať Demokrati. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Heger bude jej lídrom. Strana má byť založená na slušnosti, odbornosti i konštruktívnom dialógu a pokračovaní reforiem.... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Taraba upozorňuje, že Heger na otázku čo mu vadilo na OĽaNO keď odchádza, nevedel odpovedať. Rovnako nevedel vyvrátiť tvrdenie samotného Matoviča, že nápad s novou stranou je jeho a Heger je vlastne len užitočný idiot.

"Jediné čo sme sa dozvedeli, že Slovensko upadá a tento pán zabudol, že on je premiér a upadá vďaka nemu a jeho tímu. Povedal nám prázdne frázy, že jeho strana vsadí na slušnosť, odbornosť, mier a komunikáciu s občanmi. Po láskyplnom stretnutí s občanmi v Michalovciach pochybujem, že ešte niekto z jeho tímu pôjde na stretnutie mimo Bratislavu," zamýšľa sa opozičný poslanec.

Tomáš Taraba, FB/Tomáš Taraba | Tomáš Taraba

"Slušnosť ide v strane presadzovať s hulvátom Káčerom, ktorý nadáva Slovákom do dobytka a Naďom, ktorý má Slovákov za opice. Odbornosť ide presadzovať s ministrom hospodárstva Hirmanom, ktorý keď mal doručiť podnikateľom pomoc išiel k moru, a keď ho vymenovali za ministra, pri "zdvíhaní papiera si rozbil hlavu." Keď tento nosič papiera chodí po parlamente cítite ten papier ešte vo vzduchu hodinu," smeje sa Taraba.

Demokrati sú podľa Tarabu falošní projekt lídra OĽaNO a každý to prečítal. "Tlačovka bola prenášaná médiami a ľudia ich vysmiali. Čerešničkou bolo počúvať moralizovanie Budaja o boji za hodnoty, ale ani jeden z nich nepovažuje za hodnotné, aby odišli z vlády," uzavrel politik.

Belousovová o Hegerovej strane: Miesto Demokratov by to malo byť SPZ- STRANA POSKOKOV ZÁPADU
Vznikol nový politický subjekt DEMOKRATI. Reaguje na sociálnej sieti na novú politickú stranu Eduarda Hegera politička Anna Belousovová. Podľa nej by sa však mala volať úplne ináč. "Táto "spontánne" a vraj narýchlo vzniknutá strana, sa hneď na... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik