Belousovová o Hegerovej strane: Miesto Demokratov by to malo byť SPZ- STRANA POSKOKOV ZÁPADU
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Vznikol nový politický subjekt DEMOKRATI. Reaguje na sociálnej sieti na novú politickú stranu Eduarda Hegera politička Anna Belousovová. Podľa nej by sa však mala volať úplne ináč.

"Táto "spontánne" a vraj narýchlo vzniknutá strana, sa hneď na prvej tlačovej besede uviedla super profesionálnym dizajnom. Všimnite si tie štylizované postoje hlavných aktérov, rovnaký a profesionálne premyslený štýl oblečenia (muži v oblekoch, no bez kravát, akože pripravení pracovať pre národ, ženy kvetinky v červených prostých šatočkách, žiadne fifleny). Všimnite si to profesionálne premakané logo. Toto pripravovali profesionáli a určite nie z večera do rána, ale dosť dlho," usúdila pronárodná politička.

Podľa Belousovovej určite od čias, keď už bolo jasné, že Matovič a OĽANO sú nepoužiteľní. "Ale hlavne si všimnete osoby a obsadenie tohto nového politického projektu! Akoby ich jedna mater mala."

Zdroj foto: FB/Anna Belousovová | Strana Demokrati

Hádajte, čo majú všetci spoločné?

"Heger, Káčer, Budaj, Hirman, Naď atď. Všetci MILUJÚ ZÁPADNÉ HODNOTY! A to až do takej miery, že by si pokojne mohli dať skratku SPZ- strana poskov Západu. Pretože o to tu v podstate v týchto voľbách pôjde. Aby si Západ a hlavne USA udržali vplyv na Slovensku," varuje politička.

"Presne podľa tej detskej riekanky: Čo sa dáva, to sa z pekla nevydáva. O to pôjde jeho služobníkom vo voľbách. Určite nie o demokraciu ...," uzavrela Belousovová.

Heger ohlásil novú stranu

Nový projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera sa bude volať Demokrati. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Heger bude jej lídrom. Projekt má byť založený na spájaní stredopravých politických strán. Stranu ohlásil spolu s poslancom Miroslavom Kollárom i dočasne poverenými ministrami Jánom Budajom, Jaroslavom Naďom, Rastislavom Káčerom či Karlom Hirmanom.

Káčerov najhorší džob

Minister zahraničných vecí Káčer vraj do strany Demokrati nevstupuje pre žiadnu funkciu a ministerská stolička je podľa jeho slov to posledné, po čom teraz túži.„Je to zatiaľ môj najhorší džob. V živote som nebol taký zaneprázdnený a a za posledných 20 rokov som nebol tak zle platený,“ vyhlásil v súvislosti s ministerskou stoličkou.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik