Andrej Danko: Ilúzie o Káčerovi nemám už dávno (VIDEO)
07 | 03 | 2023 I Eka Balaskova

Predseda SNS Andrej Danko reagoval na včerajšiu diskusiu v Michalovciach, kde boli z publika vypískaní odvolaní ministri Naď a Káčer. Danko má s Káčerom vlastnú skúsenosť ešte v čase, keď bol vo funkcii predsedu NR SR.

Z diania spred pár rokov Danko o Káčerovi hovorí, ako o šedej eminencií Globsecu, pričom arogancia, ktorú Káčer predviedol v Michalovciach Danka nijako neprekvapuje. Danko sa vracia ešte aj k Martinovi Poliačikovi a jeho ukrajinskému stožiaru. Podstatu celého konfliktu však Danko hľadá v USA, čo mu potvrdil aj nedávny výrok Donalda Trumpa.

Šedá eminencia Globsec

Andreja Danka vulgárnosť ministra Rastislava Káčera vôbec neprekvapuje. Ako predseda NR SR sa s ňou stretával ešte v časoch, keď bol Káčer veľvyslancom v Budapešti.

„To, že je šedá eminencia Globsecu, dôkazov bolo viac. Pre mňa bolo vždy záhadou, prečo mali títo ľudia takú ochranu, akú mali a dnes sa len prejavujú,“ upozorňuje Danko, ktorý si dnes, po rokoch uvedomuje, že títo ľudia sa na situácie, ktoré dnes svet zažíva, pripravovali dlhodobo.

Nehorázna arogancia

„Toto je vaša túžba? Toto je váš mier? Aby ruské vojská s ich tankami a s ich vraždením prechádzali cez naše hranice a zabíjali naše deti, znásilňovali vaše ženy, ničili vaše domovy? Toto je váš mier?!? Za toto ste tu prišli zjapať, ako stádo paviánov? Nehanbíte sa za to? Toto je vaše vlastenectvo?,“ hovorí vo videu polohysterickým hlasom Rastislav Káčer.

Ľuďom preteká pohár, ministrom praskajú nervy (VIDEO)
V pondelok (6. 3.) v Michalovciach odštartovalo druhé kolo pochodov za mier. V ten deň sa uskutočnila aj beseda odvolaných ministrov Jaroslava Naďa (OĽaNO) a Rastislava Káčera, ktorých ľudia v sále privítali veľmi netradičným, o to menej príjemným... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Poliačikov stožiar

„Jemu bol smiešny Dankov stožiar v Bratislave, ale teraz už mu nie je smiešne na Ukrajine postaviť svoj stožiar,“ vracia sa predseda SNS k diskusii v televízii s Martinom Poliačikom, na ktorej sa obaja zúčastnili. Danko hovorí, že v tej diskusii šli všetci, ako cez nejaké „šablóny debilizácie“. Podstatu hľadá zase v Globsecu, ktorý sponzorujú predajcovia zbraní a ich úlohou je odovzdať sovietsku techniku na Ukrajinu, kde sa zničí a Slovensko nakúpi nové zbrane.

Danko pripomína slová Donalda Trumpa, ktorý v nedávnom prejave povedal okrem iného aj to, že keby bol prezidentom on, na Ukrajine je do 24 hodín mier.

„Je to jeden veľký biznis,“ uzatvára Danko.

Konflikt na Ukrajine možno ukončiť do 24 hodín

„Tu v USA sa musíme zbaviť skorumpovaného globalistického establishmentu, ktorý za desiatky rokov pokazil každé rozhodnutie v medzinárodných vzťahoch,“ mienil. Sľúbil, že za neho by lobisti a obranný priemysel nemohol politikov tlačiť do konfliktu len preto, aby na tom profitoval. "So správnym vedením by sme mohli ukončiť konflikt na Ukrajine za 24 hodín," uviedol podľa parlamentnilisty.cz bývalý americký prezident Donald Trump.

Trump: Zavrieť spolu Zelenského s Putinom a otĺkať im hlavy, kým nepochopia"
Donald Trump vydesil provojnových propagandistov. „Nie, Rusko to nebolo.“ Povedal okrem mnohého iného na adresu sabotáže plynovodu Nord Stream pre v USA obľúbený televízny program amerického komentátora Glenna Becka. Debatu spracovali české... Čítať ďalej
27 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok