Modrí okolo Dzurindu začínajú zbierať podpisy na vznik strany
06 | 03 | 2023 I Tibor Malý

Ľudia okolo expremiéra Mikuláša Dzurindu začínajú zbierať podpisy na založenie strany Modrí – Európske Slovensko. Na založenie strany treba vyzbierať najmenej 10-tisíc podpisov. Podpisy chcú zbierať aj elektronicky.

Dzurinda priblížil, že chcú byť stredopravou stranou konzervatívno-liberálneho typu. Hovorí o ambícii dlhodobo pozitívne ovplyvňovať vývoj na Slovensku, ale aj v Európe. Podotkol, že chaos uplynulých rokov v krajine by nemal pokračovať.

"Mali sme len dve možnosti - rezignovať, alebo zabojovať," poznamenal Dzurinda v súvislosti so situáciou okolo pôvodne plánovaného spájania sa so stranou Spolu. Tá sa už premenovala na Modrú koalíciu, doteraz sa však nekonal ich zlučovací snem. Dzurinda to označil za uzavretú kapitolu.(HD, tasr)

Vznikajúcu stranu trefne okomentoval Andrej Danko (SNS)

Ozval sa aj TG kanál AKWSK, ten vtipne priložil obrázok s textom "Nedávajte čítať Dzurindovi"

V titulke stojí "POZOR NA NÍZKYCH ĽUDÍ, Štúdia: malý muži, ženy sú skôr psychopatmi."

Rozjímanie...Kto vyženie Putina z Kremľa?
Po úspešnej protiofenzíve Kyjeva môžu Putina vyhodiť z Kremľa. Bývalý veliteľ Generálneho štábu Veľkej Británie generál Richard Dannatt vyzval Západ, aby vynaložil maximálne úsilie, aby sa vojna Ruska proti Ukrajine tento rok skončila. Povedal to... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik