Hlas ľudu: Robo, jeden karafiát aj pre Veroniku
06 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Keď už len tak mirnix-dirnix budeš na MDŽ rozdávať karafiáty, jeden pre Veroniku prosím! A nezabudni ani na dve milé žienky, ktoré ťa idú od lásky zožrať. A teraz vôbec nemyslím na kanibalku Kozelovú. To je malá pani na to, aby si jej ty venoval pozornosť.

Keď už budeš na MDŽ ďakovať ženám, poslúchni Veroniku

Umy si ruky za tie obludné vyhrážky voči pani moderátorke, pani prezidentke aj voči Veronike samotnej. Očisti si charakter za všetky osočovania. Za všetko zlé, čo  si o týchto gráciách myslia ľudia v uliciach, na  námestiach, všade. Ospravedlň sa dámam za svoju rétoriku. Lebo si to ty, čo permanentne rozoštvávaš a huckáš proti nim ľudí. A ver mi, tieto dámy sú stelesnením dobra, lásky a spravodlivosti. Nezaslúžia si pohanu, dávaj lásku za lásku. Či nevidíš, ako ťa milujú?!

Prosím ťa, Robo, keď už si taký hulvát, aspoň raz v roku maj v úcte ženy  

Viem, že je ťažké zapchať ľuďom ústa, keď chcú povedať, čo si  myslia. Viem, že sa to nedá. Až takú moc nemáš.  Ale sebe rozkázať, že ich už nikdy neurazíš, že sa im nebudeš vyhrážať,   to by hádam šlo. Dokáž, že si chlap. Daj sa do gala a každej z nich okrem karafiátu prines aj tú najväčšiu bonboniéru Merci. Lebo týmto dámam máš za čo ďakovať. Prezidentka sa hádam nebude ošívať.  S radosťou a širokým úsmevom ťa prijme nielen do paláca, ale aj do náručia. Čo by človek nedal za také vrúcne objatie!

A Veronike prines aj škatuľu od šampanského

Len nie prázdnu, vlož niečo do nej. Veď hádam vieš, čo jej urobí radosť.  Zaslúži si. Za tie milé slová na tvoju adresu, za všetky  statusy, v ktorých ťa ospevuje.  Aj za chlapskú odvahu ísť s tebou do duelu. Zapchaj jej konečne ústa,  nech už Pellemu toľko nezávidí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Rozjímanie...Kto vyženie Putina z Kremľa?
Po úspešnej protiofenzíve Kyjeva môžu Putina vyhodiť z Kremľa. Bývalý veliteľ Generálneho štábu Veľkej Británie generál Richard Dannatt vyzval Západ, aby vynaložil maximálne úsilie, aby sa vojna Ruska proti Ukrajine tento rok skončila. Povedal to... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik