Uhríkova Republika volá o pomoc
06 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Zabráňme falšovaniu volieb", vyzýva Milan Uhrík za Republiku a volá v tejto súvislosti o pomoc občanov pri sčítavaní hlasov, odovzdaných vo voľbách.

Milan Uhrík varuje, že "nasledujúce voľby budú kľúčové. Nedovoľme, aby ich občanom ukradli politickí podvodníci! Preto rozbiehame iniciatívu pre PARALELNÉ SČÍTAVANIE HLASOV vo voľbách. Tak, aby ani jeden voličský hlas neprepadol.

Prostredníctvom našich členov komisií na úrovni volebných okrskov a okresov budeme spočítavať odovzdané hlasy a dohliadať na to, aby k žiadnym manipuláciám nedošlo. Pridajte sa k nám a pomôžte na Slovensko vrátiť spravodlivosť a poriadok. nabáda Milan Uhrík dobrovoľníkov. Sľubuje však aj finančnú odmenu.

Republika na webe píše okrem iného aj toto:

Akékoľvek voľby nemajú zmysel, ak sú ich výsledky zmanipulované či sfalšované. Nasledujúce voľby budú kľúčové. Nedovoľme, aby ich občanom ukradli politickí podvodníci! Preto pripravujeme masívne paralelné spočítavanie hlasov – systém, prostredníctvom ktorého dokážeme odkontrolovať správnosť výsledkov volieb zverejnených úradmi.

Prostredníctvom našich členov komisií na úrovni volebných okrskov a okresov budeme spočítavať odovzdané hlasy a dohliadať na to, aby k žiadnym manipuláciám nedošlo. Pridajte sa k nám a pomôžte na Slovensko vrátiť spravodlivosť a poriadok. Za členstvo v komisii je navyše zo strany štátu vyplácaná aj zaujímavá finančná odmena, preto neváhajte a spojte prijemne s užitočným.

Záujemcom ponúka Republika aj prihlasovací formulár tu.

Na vyhodenie "lekváru" zo špajzy nemusíme čakať do septembra
"Aký je rozdiel medzi právnikom a smetiarom? Žiadny, obidvaja sú ľudia." Tvrdí (vraj) výrokom Robina Williamsa na svojom profile na sociálnej sieti Igor Matovič. Tentoraz bez vlastného komentára, iba prevzatou iliustráciou (nižšie). Avšak komentáre... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme