Na Slovensku je to tak! Lieči ľudí zo závislosti, šoférovala na mol opitá!
05 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Osoba, ktorá lieči iných z alkoholizmu či toxikománie bola zadržaná na mol opitá. Šoférovala vozidla. Žena je uvedená v zozname, ktoré vedie ministerstvo spravodlivosti, pretože okrem liečenia ľudí zo závislosti vykonáva aj znaleckú činnosť. Neuveríte, koľko promile alkoholu mala pri dychovej skúške!

Žena si sadla za volant opitá a pritom je to odborníčka, ktorá sa zaoberá liečbou alkoholizmu či toxikománie, informoval portál tvnoviny.sk

"Bola zadržaná policajnou hliadkou o 10.11 hod.," informoval Marek Šenkár, sudca Okresného súdu v Žiline. 

"Počas kontroly sa vodička podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,6 promile alkoholu," uviedla Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. 

"Išlo o osobu, ktorá zároveň vykonáva znaleckú činnosť. Je uvedená v zozname, ktorý vedie ministerstvo spravodlivosti," hovorí Šenkár. "Vodičke bola obmedzená osobná sloboda a zadržaný vodičský preukaz," informovala ďalej Kremeňová. 

TREST UŽ POZNÁ

Obvinená po vytriezvení bola z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, k trestnému činu sa priznala a svoj skutok oľutovala.

"Bol jej uložený trest odňatia slobody na 4 mesiace s podmienečným odkladom jeho výkonu na skúšobnú lehotu 12 mesiacov," uviedol Šenkár. Sudca jej udelil zákaz šoférovania. "To je zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlo na 36 mesiacov," dodal Šenkár. 

"Bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," informovala Kremeňová, pretože predtým, ako ju zastavili policajta, "ťukla," do dvoch áut.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik