Inovácia - poslanec OĽaNO Pročko si "podal" poslanca OĽaNO Kremského
05 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Pre TV Markíza som 10 rokov vyrábal zábavné programy. Nikdy som nebol zamestnanec, ale ako prvého moderátora v histórii TV si ma exluzívne zaviazali. Mrzí ma preto dvojaký meter, ktorý Peter Kremský popísal vo svojom statuse. Píše vo svojom statuse Jožo Pročko. A teraz teda k statusu Petra Kremského.

"TELEVÍZIA MARKÍZA BY SA MALA ROZHODNÚŤ, ČI ICH HLASOVANIE JE ALEBO NIE JE MANIPULOVANÉ." Píše verzálkami (to je nový trend politikov, akože, zvýraznenie "myšlienky") Peter Kremský.

Október 2022

"Keď sa v októbri 2022 ohradila ministerka Veronika Remišová proti hlasovaniu v relácii TV Markíza Na telo a mala podozrenie, že hlasovanie v dueli proti extrémistovi Blahovi bolo manipulované, Markíza vydala stanovisko, v ktorom hovorí:

„Dôrazne sa ohradzujeme voči medializovaným tvrdeniam, že divácke hlasovanie v politickej diskusnej relácii Na telo je neférové alebo zmanipulované. Náš systém hlasovania je plne funkčný, technicky dôsledne zabezpečený proti zneužitiu a výsledky ankety každý týždeň odzrkadľujú hlasovanie, aj keď sú pre niekoho možno menej príjemné. Z jednej IP adresy je možné zaslať vždy iba jeden hlas, čo je štandardná ochrana takéhoto typu online ankiet. Hlasovanie je tiež technicky ošetrené proti robotom či opakovanému hlasovaniu z rovnakého internetového prehliadača.“" Popisuje Kremský hádky okolo hlasovania u tretej, hoci už bývalej, "oľaňáčky" Remišovej.

Február 2023

"V poslednej nedeľnej diskusnej relácii však vyhral minister obrany Jaro Naď v súboji s ďalším zahraničnopolitickým polepetkom zo Smeru Blanárom. Tu niet divu... Smeráci sa však sťažovali a ako sa k tomu vyjadrila Markíza?

"Počas vysielania politickej diskusnej relácie Na telo mohlo v nedeľu 26. februára 2023 dôjsť k organizovanému pokusu o obídenie a manipuláciu jej hlasovacieho systému. Zaznamenaný bol štvornásobne vyšší počet hlasov, než ako je obvyklé. Predtým zavedené bezpečnostné opatrenia boli aktívne a fungovali správne, o čom svedčí fakt, že desaťtisíce neplatných hlasov bolo identifikovaných a vyradených.“ô To zas Kremský popisuje hádky okolo hlasovania u štvrtého "oľaňáka" Naďa.

A Kremský sa pýta

"Ako to teda je? Chce sa Markíza dôrazne ohradiť voči manipulácii hlasovania alebo ho pripúšťa? Existuje alebo neexistuje manipulácia? Alebo existuje len v prípade, ak vyhrá nominant nášho hnutia a vládny predstaviteľ? Ako to má Markíza zabezpečené a ošetrené? Kde je teda pravda?" Pýta sa na záver Peter Kremský.

Nuž, kde je pravda v tomto volebnom období, to by radi vedeli mnohí!

ZOČI VOČI Veronika Remišová a Robert Fico
Líder opozičného Smeru-SD Robert Fico sa pýta, či sa niečo zmení, keď ministerstvo zdravotníctva povedie Heger. Odchod Vladimíra Lengvarského (nominant OĽANO) z čela rezortu je podľa neho súčasťou podstatne širšieho problému, poukazuje na... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik