Hlas ľudu: Trojjediný  Heger si nenechá ka..ť do hniezda
06 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

"Trojjediný Heger si nenechá kakať do hniezda," tvdí Hlas ľudu, Hlavného denníka. 

Múdrosť! Daj im, Bože, múdrosť! Nech už odídu do...  kam patria! Možno aj takto nejako sa na Svetový deň modlitieb modlila na Slovensku nejedna žena. Lebo ženy sú matky a matky nechcú vojnu pre žiadne deti. Nechcú zbrane, chcú mier.

Každý rozumný človek vidí, že hlavy pomazané pánbožko rozumom neobdaril. Zato túžbou vládnuť prekvitajú.  Lebo o vláde je reč. Nikto ju nechce, ale silou zotrvačnosti stále drží moc - nemoc v rukách.

Ťuk-ťuk- ťuk

Aj vy si ťukáte po čele? Aj vy sa pýtate, ako je to možné? Na Slovensku je všetko možné. Aj to, že Matovič rozkazuje vetru a dažďu. Aj všemohúci a trojjediný Edo Heger je možný zjav.  Prírodný úkaz, ktorý vznikol z rozhodnutia ženy s nacvičeným úsmevom. Aj nemožné  sa možným stane, keď prezidentka požehná. A tak sa z Hegera stal nepodarený predseda vlády 1. apríla. Aké príznačné pre vládu a deň, ktorému hovoríme Deň bláznov. A keď ani po mesiacoch trápenia neschopný pajác neudrží ten výkvet klamárov pokope, človek si povie, že, chvalabohu - nech idú spánombohom, amatéri!

Tik-tak-tik

Hodiny dotikali, a oni nič. Nejdú. Ani svine neodženieš od válova. Ani niektorých nenažratých ľudí. A všetko to tak vyzerá, že národ im tie plné válovy berie spod mastných podbradkov. Preto kvičia, prepytujem, ako svine na bitúnku  - ako to v inej súvislosti a o celkom  iných ľuďoch povedal jeden „vraj“ novinár.

A najväčšia pionierka požehnáva ich moc – nemoc

Aj keď je všade chaos, aj keď z nevládnej tlupy ostalo iba torzo,  treba ju čo najdlhšie udržať. Sú to naši ľudia.  Treba posielať zbrane. Preto sa z  neschopného Edka tmelu, nakoniec stáva trojjediný boh premiér, boh minister toho aj onoho. A poverený, trikrát korunovaný, osvietený duchom Matovičovým, robí audit. Hneď zahorúca. On si nenechá len tak brnkať po pyšnom nose. Veď on je Pán Niekto. Aká politická korupcia?! Aká neschopnosť na ministerstve?! Do vládneho hniezda sa nekaká, Vladimír!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Kozelovú nikto nezožerie
Ak to neviete, kozel je české slovo a do slovenčiny ho prekladáme ako cap. A aby sme si boli celkom načistom, ešte upresním, že cap je samec, čo oplodňuje kozy. Kto číta moje príspevky, iste si pamätá, že raz som o tom už písala. Keď sa o... Čítať ďalej
03 | 03 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik