Andrej Danko sa pýta - "čo je dnes hoax a čo je pravda"
05 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

"Čo je dnes hoax a čo je pravda" - pýta sa na sociálnej sieti predseda SNS Andrej Danko. "Nie je tých hoaxov za posledné tri roky akosi priveľa?" Kladie ďaľšiu otázku Andrej DAnko a pripomína informačné embargo na SNS zo strany mainstreamu.

"Najprv to bol vírus", hovorí vo videu nižšie predseda SNS. "Potom to bola sloboda za očkovanie." Pokračuje Andrej Danko. "Potom tvrdili, že Sputnik je menej účinný, ako je iná vakcína, potom zaujali "jasnú pozíciu pri konflikte na Ukrajine".

Nuž, vypočujte si to v originále:

Denisa Saková (Hlas - SD) vyzvala prezidentku Zuzanu Čaputovú
Výzvu prezidentke Zuzane Čaputovej adresovala exministerka vnútra Denisa Saková (Hlas - SD). Saková je presvedčená, že po ministrovi Lengvarskom, by mal nasledovať súčasný minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO). "Po ministrovi Lengvarskom a jeho... Čítať ďalej
05 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik