Vodiči POZOR! Nehoda kamiónov odkláňa premávku na D2
04 | 03 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Pre nehodu kamiónov odkláňa polícia premávku na D2 v smere do Bratislavy.

Policajti aktuálne odkláňajú cestnú premávku na diaľnici D2 v smere do Bratislavy na úrovni obchodného centra Bory Mall. V úseku sa zrazili dva kamióny. Na sociálnej sieti o tom informuje bratislavská krajská polícia.

Polícia žiada vodičov, aby rešpektovali jej pokyny a výzvy. Zelená vlna RTVS informovala, že k nehode došlo pri výjazde na Bory Mall smerom k Tunelu Sitina.

VIDEO Chvíľka slávy na internete a 4 TRESTNÉ ČINY NA KRKU
Celý internet v piatok (3.3.) zaplavilo video agresívneho muža, ktorý vyskočil na kapotu auta, odtrhol stierače a obrovskou silou sa snažil rozbiť čelné sklo. Polícia už začala trestné stíhanie. Internetom sa včera začalo šíriť video agresívneho... Čítať ďalej
04 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik