Matúš Šutaj Eštok: Dostávame sa na úroveň afrických krajín a ideme tu pomáhať iným krajinám?
02 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Tri roky rozvratu a chaosu stačilo, tvrdí poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD). Matovič a neskôr Heger Slovensko položili na lopatky. Stačilo experimentov, Slovensko potrebuje novú stabilnú a kompetentnú vládu bez ľudí, ktorí majú tento rozvrat na svedomí, dodal a pripomenul aj viac.

"Za tri roky nás táto vláda priniesla do stavu, ktorý je neudržateľný a to vedia ľudia, ktorí jednoducho musia denno denne súperiť s tým, že potrebujú prežiť v dnešnej dobe. Slovensko sa za tri roky dostalo späť. My nekráčame dopredu, ale vraciame sa niekde späť. Životná úroveň klesá, ľudia na Slovensku za tejto vlády chudobnejú každým dňom," tvrdí Matúš Šutaj Eštok.

"Dostávame sa na úroveň afrických krajín a ideme tu pomáhať iným krajinám. Pomôžme ľuďom, ktorí žijú na Slovensku," zdôrazňuje.

"My sa medzi ľuďí nebojíme chodiť. Chodíme medzi bežných ľudí, vidíme, ako žijú. Ako sa majú," vysvettľuje Matúš Šutaj Eštok.

"A bohužiaľ, ešte do septembra tento chaos bude pokačovať," dodáva.

"Oni tu budú vládnuť večne," pripomína hlášku Igora Matoviča vo videu Matúš Šutaj Eštok. "Síce sme sa na tom pousmiali, ale on je natoľko šialený, že je ochotný urobiť preto všetko, aby to tak bolo...," upozornil Šutaj Eštok.

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik