Hlas ľudu: Markíza manipulovala s hlasmi
01 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Markíza manipulovala s hlasmi. Drahá Markíza, prepáč, ale Vaše ospravedlnenie sa za manipuláciu hlasovania v neprospech Smeru neberiem, tvrdí Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Takto začal predseda Smeru príhovor na svojom fejsbukovom profile. Na podnet televíznych divákov poslal  v nedeľu večer protest Markíze proti manipulovaniu s hlasmi v diskusnej relácii Na telo. Mnohí  sa totiž darmo snažili poslať podporné hlasy Jurajovi Blanárovi zo Smeru.

Markíza v reakcii uviedla, že ich systém hlasovania je plne funkčný, technicky zabezpečený proti zneužitiu. Výsledky ankety odzrkadľujú dané hlasovanie, aj keď sú pre niekoho neprijateľné. To bolo v nedeľu večer.

Nuž a v pondelok večer riaditeľ Markízy priznáva, že to tak nie je. Vraj klub sympatizantov Jara Naďa z Indie sa išiel uklikať k smrti, len aby Jaro Naď neprehral.

Toto ospravedlnenie Róbert Fico nekomentoval. Ja poviem za seba: nech to hovoria tým, čo seno žerú.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik