Polícia preveruje údajnú bombovú hrozbu na súdoch v rámci Slovenska
28 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Polícia v súčasnosti preveruje údajnú bombovú hrozbu v budovách súdov po celom Slovensku. Ako TASR informovali z komunikačného oddelenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, hovor bol zaznamenaný v utorok ráno z Trenčianskeho kraja.

Neznámy muž oznámil na tiesňovú linku, že na súde je bomba. "Nepovedal na ktorom, polícia preto prijala adekvátne opatrenia na celom Slovensku," uviedli trenčianski policajti.

V Trenčianskom kraji zasahuje v súvislosti s anonymným telefonátom 18 profesionálnych hasičov na Krajskom súde v Trenčíne a na všetkých okresných súdoch v kraji.

Ako TASR potvrdili ďalší krajskí policajní hovorcovia, prehľadávané boli napríklad aj súdy v Banskej Bystrici či v Michalovciach.

Katarína Boková (Matky za mier): Sme mierumilovný národ, do konfliktov nás tlačia vojnoví štváči
Katarína Boková, iniciátorka pochodu Matky za mier, ktorý sa má uskutočniť v Bratislave 3. marca, v rozhovore pre Hlavný denník hovorí o zmysle plánovanej akcie, ako aj o svojich dojmoch z pochodu za mier v Martine, z mediálneho pokrytia pochodov... Čítať ďalej
28 | 02 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme