Hlas ľudu: Káčer kváka, ako mu zobák narástol
28 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Strašil Putinom aj Maďarmi. Tých posielal do p..e. Takýchto my máme diplomatov.

Našťastie, takéto hlasy do neba nejdú. Ale  ani do médií. To by musel povedať niekto z nepriateľského tábora. Niekto, kto slúži Putinovi. Ruský agent. Vtedy by žurnalisti mali o čom písať. Káčerom, Naďom a všetkým americkým prisluhovačom  sú vulgárne slová odpustené. Zahráme to dostratena. Do vlastného hniezda si predsa nebudeme špiniť.

Posadili sme ho na ministerskú stoličku

Prečo nie? Skúsenosti z diplomacie má. Aj Ameriku miluje, aj Rusko nenávidí. Aj drahé obleky nosí, aj viazanku, aj bielu košeľu a zlaté manžetové gombíky. Má všetko, čo patrí na post a postavu pána ministra. Je to pán - žiadny sedlák.

Ale na niečo sme predsa len zabudli

Oblek ani viazanka, ani biela košeľa a zlaté gombíky z hulváta ministra nespravia. My máme tuším na  takýchto hulvátov  v poslednom čase šťastie. Veď  aj Káčerov slovník skôr pripomína krčmové ako diplomatické reči. Pripomína reči ožratých chlapov po pive a borovičkách.  Je ako oni. Hovorí, čo mu slina na jazyk donesie. Vtedy neplatí žiadna slušnosť, žiadny diplomatický slovník.

Hovorí sa, že na hrubé vrece hrubá záplata. Poviem to teda tak, nahrubo. Káčer kváka, ako mu zobák narástol.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Správa kanadských výskumníkov: mRNA Covid vakcíny sú vysoko toxické
Na stránke Correlation bol 9. februára 2023 publikovaný „brief report“: Age-stratified COVID-19 vaccine-dose fatality rate for Israel and Australia Vzhľadom na opublikovaný text sme niektoré časti vložili do prekladača a po miernych štylistických... Čítať ďalej
28 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme