Hlas ľudu: Nedeľné perly poslanca Matoviča
27 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Politika v nedeľu môže byť aj zábava. Aj keď to, čo vyletí z úst pozvaných hostí, je  skôr na zamyslenie ako na smiech. Alebo na smiech aj zamyslenie zároveň. Len pripomeniem, že ani moderátori sa nedajú zahanbiť. Akoby ich jedna mater mala. V úvodnej propagande témy nesmú chýbať Ficove „vychytávky“. Aby bolo do čoho kopať. Lebo s loptou sa do politiky nechodí.

Kopnime si aj my. Ale tak, aby to nebolelo. Vyberme si výroky  poslanca Matoviča. On si to zaslúži. To, čo sa jemu podarilo, nedokáže hocikto. Za jedno volebné obdobie, aj to skrátené,  stihol toho veľa. Bol premiérom, ministrom financií a teraz je tento obyčajný človek obyčajným poslancom.

Nech sa páči-  toto sú Matovičove perly, ochutené štipkou korenia

-Niekto to tu rozkrádal a tí ľudia s prepáčením hovno dostali. (Makara: Prosím o slušné vyjadrovanie! Keď on to ináč nevie, pán Makara!)

-Schválil som si, presadil som si 200 eur na dieťa (Kam sa na teba hrabe Smer. Oni len kradli a ty len rozdávaš. Matovič, ty si dobrý človek, my ťa budeme voliť. My máme veľa detí.  Suvík, Fico a Pevegríni sú zlí, tých nebudeme voliť.)

-Vás považujem za redaktora, ktorý hľadá pravdu. (Tak preto ten redaktor kokce: že, že, že... a, a, a. Hľadá pravdu. Pravda sa ťažko hľadá. Že, že, že, pán redaktor?!)

-Jančkárovú považujem za jednu z mála, ktorí hľadajú pravdu. (Stratila sa pravda.  Kto ju nájde dostane pol Trnavy a 500 eur k tomu.)

-Za Gaisenovcov a za Dubaj sme zaplatili tristo miliónov. ( Milión sem, milión tam. Milión sebe, milión tebe, kamoš! My nie sme žiadni trochári, na dobrú vec aj posledné. Že, Rišo?)

-Prepáčte, pán redaktor, nevyznáte sa v tom, nezazlievam vám. (Bodaj by si zazlieval, veď hľadá pravdu. Hlavne, že ty sa v peniažkoch vyznáš! A ako je to u vás? Pavlínka stále drží kasu?)

-Keď robím politiku pre svojich kamarátov a okrádam vlastných ľudí, to je odporné! (Máš pravdu, je to aj kakané a bakané. Preto neokrádaš vlastných ľudí, ty im radšej prihrávaš mastné kšeftíky.)

-Korupcia je, keď niekomu povieš: voľ Smer, korupcia je, keď niekomu povieš: nevoľ Smer.(A keď  niekomu poviem: voľ OĽaNO, to je čo? To je asi poriadna sprostosť, že?!)

-SaS a Smer sa modlia, aby k voľbám prišli len ich voliči. My chceme, aby prišli všetci do nohy. (Nehovor! Aj Cigániková sa modlí? Aj Rišo? To by som o nich nepovedala!)

-Keď sa pozriete na posledné tri roky, tak stále lebo Matovič, lebo Matovič, lebo Matovič! (To vážne? Nehovor! A lebo Fico je kde?)

-Nebuďme len na prachy, na prachy! (To máš tak, Igor! Niekto je na  prachy, niekto na prášky. Niekto na chlapov, niekto na ženy. Ozaj, a ty si na čo?)

- Za vilu  v Cannes si zodpovednosť neberiem, to rieši francúzska prokuratúra. Beriem si zodpovednosť za to, že prší a že je hmla, ale za toto si zodpovednosť neberiem. (Igor má pravdu. On rozkazuje vetru a dažďu, ale na francúzskych prokurátorov nemá dosah. Sú ďaleko. Možno keby boli na Slovensku, tam by dočiahol.)

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik