Uhrík o Sulíkovej "morbídnosti"...
26 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

"Je najvyšší čas rozhýbať sa." Pripomína na sociálnej sieti Milan Uhrík za Republiku. A netvrdí to iba tak, bezdôvodne.

"Ak chceme voľby v júni, tak vyhlásené musia byť už 6. marca. Reči Sulíka o tom, že "Slovensko si má užiť Matoviča" považujem za morbídne." Bez obalu tvrdí Milan Uhrík.

O zodpovednosti

"To je akoby sa pozeral na mesto a ľudí v plameňoch a zakázal výjazd hasičom, že nech sa ľudia naučia dodržiavať protipožiarne opatrenia. ZODPOVEDNÝ POLITIK PROBLÉMY RIEŠI, NIE VYVOLÁVA!" Konštatuje predseda Republiky.

Dozrú aj na sčítanie hlasov

"Nedovolíme progresívcom ukradnúť aj nasledujúce parlamentné voľby. Preto pripravujeme masívne paralelné sčítavanie hlasov." avizuje na sociálnej sieti Milan Uhrík.

Najväčší problém je v hlave Igora Matoviča! Tvrdí maďarský komentátor Czibula (ma7.sk)
"Pamätať si môžeme vystúpenie Matovičovcov vo Francúzsku pred Počiatkovou vilou. Tieto momenty priniesli nečakaný úspech, na ktorý Matovičovci neboli pripravení. Keďže nemali vybudovaný tím odborníkov – lebo ide o stranu, ktorej kongres by sa podľa... Čítať ďalej
26 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik