ŠIALENÉ! Vynašli bozkávanie na diaľku!
26 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Šialené! Vynašli bozkávanie na diaľku! K tomu, aby to fungovalo potrebujete mať mobilný telefón, stihanutú aplikáciu a silikónové ústa," informuje maďarský portál Paraméter.

Nech je to akokoľvek neuveriteľné, bozkávať sa je možné už aj na diaľku.

Osoba, ktorá mala vzťah na diaľku, vynašla zariadenie na bozkávanie na diaľku.

Čínsky štátny denník Global Times hovoril s jedným z vynálezcov stroja na bozkávanie.

Ten povedal, že na univerzite mal vzťah so svojou priateľkou na diaľku, mohli spolu len telefonovať a vtedy prišiel s nápadom na bozkávanie na diaľku.

V Číne ľudia okamžite po počutí o tomto nápade sa zbláznili. 

"Musíme si predstaviť silikónové ústa – tie dokážu reprodukovať pohyby úst odosielateľa. Aby bozkávanie na diaľku fungovalo, odosielateľ aj príjemca musia mať takéto zariadenie a potom môžu posielať a prijímať bozky pripojením k mobilnému telefónu," píše Paraméter.

Aplikácia pre telefón sa dá spárovať aj s cudzím silikónom, takže bozkávať sa môžete takmer s každým. Používatelia môžu nahrať svoje bozky do cloudu, ktorý si môžu ostatní používatelia stiahnuť a vyskúšať.

Šialené? Urobte si názor!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik