O život prišiel pri dopravnej nehode len 23-ročný mladík
25 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

CHODEC PO ZRÁŽKE ZRANENIAM PODĽAHOL! Pri piatkovej (24. 2.) tragickej dopravnej nehode v Sečovciach v okrese Trebišov prišiel o život 23-ročný chodec. Pri miestnej osade ho zachytilo auto. TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Policajti v tejto súvislosti začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

K nehode došlo okolo 17.30 h. "Podľa doterajších zistení 60-ročný vodič, ktorý viedol osobné motorové vozidlo zn. Land Rover po štátnej ceste I/19 v meste Sečovce v smere od mesta Košice smerom na Michalovce, pri miestnej osade z doposiaľ nezistených príčin s autom zachytil chodca," spresnila s tým, že utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Dopravná nehoda, foto: FB/Polícia SR

Dychová skúška vodiča bola negatívna. Na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných návykových látok u nebohého chodca bola nariadená pitva. "Kto v tomto prípade pochybil a akou mierou k dopravnej nehode prispel, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala Ivanová.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Trebišove začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

ULTIMÁTUM pre TA3: Zbavte sa Ilieva a Dírera!
Mazanie relácií, v ktorých hosť nebodaj povie iný názor, ako má naša vláda, ideologické prednášky moderátorov, nepozývanie do diskusií oponentov... Tak až sem skĺzla spravodajská TA3. V poslednom čase Slováci zaznamenali nejeden prešlap voči... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik