Tragédia v Košiciach! Muž nechal list na rozlúčku a skočil z 8. pochodia
24 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová

Tragédia, pri ktorej mal prísť o život 44-ročný muž sa stala v Košiciach, na sídlisku Dargovských hrdinov, ktoré je medzi obyvateľmi známe, ako "Furča". Z najvyššieho poschodia paneláka na Buzuluckej ulici mal vyskočil muž, ktorý predtým nechal na rozlúčku list.

44-ročný Gabriel mal podľa obhliadajúceho lekára vyskočiť z okna najvyššieho poschodia paneláka, z bytu na 8. poschodí, okolo dvanástej hodiny.

Bol na mieste mŕtvy.

„Musel to byť skrat, podľa informácií, ktoré mám, bol ten muž nezamestnaný. Utrpel smrteľné zranenia. Zanechal list alebo skôr odkaz na rozlúčku, v ktorom roztraseným písmom napísal iba dve slová: Zavolajte sestre,“ povedal lekár podľa denníka SME.

Okno, z ktorého muž vyskočil, zostalo otvorené.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik