Vyhrážky Naďovi už rieši NAKA
23 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Národná kriminálna agentúra (NAKA) rieši nebezpečné vyhrážanie sa dočasne poverenému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi (OĽANO), ktorý v uplynulých dňoch dostal obálku s ostrým nábojom. Vyplýva to z informácií, ktoré pre TASR uviedol vedúci oddelenia komunikácie Prezídia Policajného zboru Michal Slivka s tým, že trestnú vec dokumentujú.

"Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania nebudeme v súčasnosti poskytovať žiadne bližšie informácie," doplnil Slivka.

Naď dostal obálku s ostrým nábojom v deň výročia vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Minister vyhlásil, že vyhrážkami sa nenechá zastrašiť, považuje ich za nechutnú súčasť politiky a aj v minulosti ich riešil s políciou.

Ako Jaroslav Naď uviedol, nebolo to po prvýkrát, čo dostal obálku s podobným obsahom. Vidí za tým ako politiku, tak zahraničné spravodajské služby. Pripomenul, že pár takých už vypočúvaných bolo. Naď však upozorňuje, že ako bol neúplatný doteraz, takým aj chce ostať a naďalej mieni zastupovať záujmy Slovenska. Na záver svojho statusu na sociálnej sieti požiadal aj novinárov o nešírenie dezinformácií.

„Bezpečnostné zložky si však robia svoju robotu a som im za to vďačný. Niekoľkokrát aj vypátrali “človeka”, ktorý sa vyhrážal. Pár ich bolo už aj odsúdených. Potom ma na konfrontáciách pred vyšetrovateľom prosili o odpustenie a nosili čokolády mojim deťom. Tým deťom, ktorým jeden z týchto “ľudí” chcel “odstreliť pred ich očami moju hlavu pri múre”, ako sa jedinec vyjadril vo vyhrážke,uvádza odvolaný minister na Facebooku.

Naď dostal obálku s ostrým nábojom: Presne na výročie zavraždenia Jána a Martiny. Aké originálne…
Odvolaný minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) sa nenechá zastrašovať ani vyhrážkami, ani nábojmi v obálke, ani nenávisťou. Uviedol to v utorok popoludní na sociálnej sieti. Hoci mal v pláne zúčastniť sa spomienkového podujatia na pamiatku Jána... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik