Medzi obeťami havárie lietadla pri T. Stankovciach bol aj policajt
23 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Obeťami leteckého nešťastia, ktoré sa stalo v stredu (22. 2.) v obci Trenčianske Stankovce v Trenčianskom okrese, boli muži vo veku 42 a 25 rokov z okresu Trenčín, 43-ročný muž z okresu Topoľčany a 26-ročný muž z okresu Spišská Nová Ves. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Zdroj: FB Polícia SR
Zdroj: FB Polícia SR
Zdroj: FB Polícia SR
Zdroj: FB Polícia SR

"Prípad si prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. Na mieste prebiehali do noci prvotné vyšetrovacie úkony, v ktorých sa bude pokračovať aj vo štvrtok. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia," uviedla Kuzmová s tým, že jednou z obetí nehody bol aj príslušník Policajného zboru.

V katastri obce Trenčianske Stankovce došlo v stredu krátko pred 15.00 h k leteckému nešťastiu. Haváriu dvojmotorového malého lietadla neprežil ani jeden zo štyroch ľudí na palube. Príčiny nehody vyšetruje Letecký a námorný vyšetrovací útvar.

J. Naď: Poskytovanie pomoci Ukrajine je investíciou aj do našej bezpečnosti
Poskytovanie pomoci Ukrajine je investíciou aj do našej bezpečnosti. Dočasne poverený minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) to uviedol v súvislosti s blížiacim sa prvým rokom vojny. Slovensko už poskytlo Ukrajine pomoc v hodnote 168 miliónov eur.... Čítať ďalej
23 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik