Iba 16-ročný mladík obvinený! Vyhrážal sa zabitím učiteľke i spolužiakom
23 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Mladík sa mal v škole v Humennom vyhrážať učiteľke, v súčasnosti už čelí obvineniu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že 16-ročný chlapec počas vyučovania atakoval učiteľku, vyhrážal sa zabitím jej aj ďalším trom spolužiakom.

"Keď učiteľka chlapca upozornila, aby nešiel počas vyučovania fajčiť, mladík začal všetkým vulgárne nadávať a povedal, že ich všetkých pozabíja. Jeho správanie sa opakovalo a stupňovalo. Chlapec dokonca 'upozornil' učiteľku, že ak mu vezme telefón, tak ju okamžite napadne a zabije," priblížila Ligdayová.

Obvinený chlapec je umiestnený v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Obvinený je zo zločinu vydierania a trestného činu nebezpečného vyhrážanie.

Čaputová podporuje vyzbrojovanie Ukrajiny, Slováci pochodujú za mier a neutralitu
Prezidentka Zuzana Čaputová v stredu odcestovala do Varšavy na stretnutie s lídrami krajín tzv. Bukureštskej deviatky (B9) a americkým prezidentom Joeom Bidenom. Stretnutie Čaputovej s najmocnejším mužom Západu šťavnato okomentoval opozičný... Čítať ďalej
23 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik