Róm upokojil Matoviča: Neboj sa, my to zariadime! (VIDEO)
23 | 02 | 2023 I Tibor Malý

Líder OĽANO Igor Matovič navrhuje za účasť v tohtoročných parlamentných voľbách pre voličov odmenu 500 eur. Začínajú prvé ohlasy na tento jedinečný návrh zákona.

Bývalý premiér a minister financií má o voličskú základňu postarané. Motiváciou môže byť aj 500 eurovi príspevok za voličský hlas, ktorý by Matovič rád schválil. Aj bez toho však mladému Rómovi na Matovičovi veľmi záleží a Pellegriniho, Fica voliť rozhodne nebude. Vyberá si tak „kráľa Matoviča“.

Čo navrhuje Matovič?

Návrh poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Igora MATOVIČA na vydanie zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 180/2014 Z. z. o podmienkach výkonu volebného práva a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov:

„§ 60b: Odmena za účasť vo voľbách

(1)Volič, ktorý preukázateľne odovzdal hlasovací lístok vo voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky má právo na odmenu za účasť v týchto voľbách vo výške 500 eur.

(2)Ministerstvo vnútra vyplatí odmenu za účasť vo voľbách do 90 dní odo dňa vyhlásenia výsledkov volieb

Slováci pozor! Markíza a Jojka dosiahli svoje, exodus českých staníc sa začal. Tieto televízie sú vypnuté…
O možnom vypnutí obľúbených českých staníc sa špekulovalo už niekoľko týždňov. Prvý televízny operátor spravil rázny krok. Začiatkom tohto roka vzišla iniciatíva Jojky a Markízy voči slovenským operátorom, aby začali obmedzovať vysielanie českých... Čítať ďalej
22 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme