Noví bossovia, staré dovolenky
22 | 02 | 2023 I Ivan Brožík

"Milovník luxusu Hamran je výsmechom policajtov" píše v statuse na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok s odvolaním sa na zdroj informácie.

"Štefan Hamran je srdcom papaláš a nie policajt. Jediné, čo tohto človeka zaujíma sú luxusné autá, na ktoré si potrpí aj za štátne peniaze, zlaté retiazky a luxusné dovolenky. Len nedávno cez svojho nohsleda v parlamente Kyselicu predkladal novelu zákona, aby mohol poberať príplatok za riadenie až vo výške 200 percent. Zjavne sa mu máli, že minulý rok zarobil cca 65 tisíc eur." Citujeme autora statusu Matúša Šutaja Eštoka.

Nechutná čisto náhodná podobnosť

Najnovšie podľa autora statusu prišiel týždenník Plus 7 dní so zistením, že policajný prezident vlani nakúpil rozľahlý byt a rodinný dom spolu za cca 400 tisíc eur a jazdí na bavoráku spoločnosti, ktorej konateľ sa cez iné spoločnosti roky priživoval na Slovenskom zdravotníctve cez dodávku predražených jedál.

"Slušní policajti sa pri týchto zisteniach musia za svojho šéfa iba hanbiť…" Píše M.Š.E.

Znásilnené Slovensko, tvrdí prezidentkina odborná liaheň
Slovensko nezvládlo splniť ani jedno z odporúčaní Európskej komisie (EK) v oblasti právneho štátu. Podľa hodnotenia Via Iuris čelí Slovensko viacerým závažným problémom v oblasti právneho štátu. Najzávažnejšími sú netransparentná aplikácia... Čítať ďalej
22 | 02 | 2023 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme